500 kr. på farten mobil-bonus

bet365-580x330

Bet365 er verdens største online spilleselskab, og mange danskere har allerede udnyttet Bet365s 1000 kr. velkomstbonus som tilbydes alle nye kunder. Men vidste du, at du kan få en ekstra 500 kr. bonus hos Bet365 første gang du placerer et væddemål fra din mobiltelefon?

Denne bonus kalder Bet365 for “På Farten Bonus”, og som navnet antyder, er tilbuddet tiltænkt os der tager vores betting med på farten, når vi oddser fra mobiltelefonen eller vores tablets.

Få op til 500 DKK på farten mobil-bonus, når du placerer dit første kvalificerende væddemål via din mobil eller tablet*.

Få 500 kr mobil-bonus hos Bet365 >>

* Regler og vilkår gælder

 

 

Sådan får du din 500 kr. mobil-bonus

Uanset om du er ny eller eksisterende kunde hos Bet365, får du tilbuddet om en 100% bonus første gang du placerer et kvalificerende væddemål fra din mobil eller tablet.

For at væddemålet skal være kvalificerende til tilbuddet skal det være på minimum 10 kr. (eller tilsvarende i anden valuta). Sats 500 kr. på dit væddemål for at få den maksimale bonus på 500 kr.

Når du har spillet sender Bet365 automatisk en tilbudskode til din registrerede email-adresse, så du kan aktivere bonussen under “Tjenester -> Tilbud -> Indtast tilbudskode”.

Skulle det ske at din tilbudskode ikke bliver sendt til dig, kan du nemt og hurtigt kontakte Bet365 via Livechat og få personlig hjælp fra de dansktalende kundeservicemedarbejdere.

Før du kan udbetale din På Farten mobil-bonus skal du først omsætte værdien af dit kvalificerende væddemål og bonus tre gange til minimum odds 1.50. Det er også værd at bemærke, at du ikke må lukke dine væddemål før tid, hvis de skal tælle med i omsætningskravet.

Som altid anbefaler vi, at du nærlæser regler og vilkår for denne bonus hos Bet365, så du er 100% sikker på, at du er bekendt med de omsætningskrav og betingelser som er gældende for tilbuddet inden du kaster dig over spillet. Det kan du gøre ved at følge linket herunder til Bet365.

Læs mere om 500 kr mobil-bonus >>

 

 

Oplev Bet365s pulserende sportsbook på mobilen

Hvis du aldrig har prøvet at oddse fra mobilen før, åbner der sig en helt ny verden for dig, når du besøger Bet365 pulserende sportsbook på mobilen.

For det første er det værd at nævne, at du kan undgå at skulle logge ind med NemID, når du oddser fra mobilen.

Kravet om NemID-login er nemlig stadig begrænset til når du vil oddse på computeren, så du behøver ikke rende rundt med dit NemID-login på dig for at kunne oddse på farten. I stedet logger du ind med dit brugernavn og et personligt password, hvilket gør det hurtigt at komme i gang med at oddse, uanset om du sidder på sofaen og ser fodbold eller er på pub’en med gutterne.

 

Stort spiludvalg i alle sportsgrene

Ikke alene er Bet365 konkurrencedygtige når det kommer til odds på tværs af alle sportsgrene, men udvalget af spil er også enormt. Bet365 er uden tvivl en af de bookmakere i det danske marked som tilbyder flest odds-markeder pr. sportsbegivenhed.

Herunder kan du se hvordan menuen ser ud på mobilen, og som det fremgår er det nemt at vælge sportsbegivenhed eller scrolle sig til et overblik over igangværende kampe som du kan liveoddse på.

Som regel har Bet365 odds oppe på kommende kampe længe før kampstart, og når du oddser fra mobilen, kan du altid hurtigt tjekke odds på kommende kampe, uanset hvilken sportsgren du følger.

bet365_mobil_sportsbook

Bet365 har en af de bedste mobil-sportsbooks i det danske marked, hvilket har medvirket til at gøre Bet365 til en af verdens absolut største online bookmakere.

 

Få odds-tilbud og nyheder på mobilen

En af fordelene ved at oddse online er, at mange bookmakere tilbyder særlige odds-tilbud, som du ikke finder når du oddser nede i kiosken. Hos Bet365 kan du meget ofte score dig et freebet (risikofrit væddemål), når du oddser på udvalgte kampe.

Som eksisterende kunde får du måske allerede Bet365 nyhedsbrev i din email-inbox, men mange vælger aktivt disse nyheder fra, fordi de fylder i indbakken selv om man ikke lige har lyst til at oddse.

Derfor er det lækkert, at Bet365 har let adgang til aktuelle tilbud og nyheder i menuen på mobil-siden. Klik blot på dropdown menuen ved Bet365-logoet øverst på siden, og dan dig et overblik over de aktuelle tilbud. På den måde sikrer du, at du ikke behøver gå glip af et lækker liveoddstilbud eller andre specialtilbud hos Bet365, bare fordi du ikke har haft tid til at tænde din PC derhjemme. Brug kaffepausen på arbejdet på at tjekke tilbud og odds hos Bet365 – det kan hurtigt vise sig at være en profitabel kaffepause.

Bet365_tilbud

Få et lækkert overblik over odds, tilbud og nyheder hos Bet365 på mobilen eller tablet.

 

Alt i alt får Bet365 vores varmeste anbefalinger med på vejen, for her er virkeligt tale om Superligaen indenfor bookmaking. Ingen andre bookmakere har efter vores mening en ligeså velfungerende og omfattende mobil-side som Bet365, og mængden af odds-tilbud hos Bet365 gør det til et absolut must at have en betting-konto her, hvis man er seriøs omkring sine odds-kuponer.

God fornøjelse med mobil-betting hos Bet365 og din 500 kr. På Farten-bonus.