Arsenal vs Aston Villa – FA Cup Finale 2015 optakt og odds

 

Arsenal: 1.50

Uafgjort: 4.10

Aston Villa: 6.50

 

Odds på FA Cup Finalen hos Bet365 >

* Få op til 1000 kr. velkomstbonus som ny kunde hos Bet365

 

Arsenal vs Aston Villa i FA Cup Finalen

Lørdag d. 30 maj, står de forsvarende FA cup mestre fra Arsenal overfor deres Premier League kolleger fra Aston Villa. Kampen ligner på alle måder en unfair kamp fra start, men er der noget FA Cuppen kan, så er det at bringe det bedste frem i “underdoggen”.

Arsenal fik en fremragende optakt til finalen, da de med en overbevisende præstation hjemme i mod West Bromwich tog en sten sikker 4-1 sejr. Hvad mere vigtigt var, at Theo Walcott for alvor kom igang igen efter sin lange skadespause. Den engelske landsholdsspiller scorede hattrick i første halvleg og lukkede dermed kampen inden pausen. Med Walcott igang, kan Arsenal nu spille på 3 ultra skarpe offensive “heste”, som udover Theo Walcott er franskmanden Oliver Giroud og chilenske Alexis Sanchez, som Aston Villas defensiv får mere end rigeligt at skulle holde øje med.

Netop Alexis Sanchez har været denne sæsons helt store oplevelse i Premier League, efter han kom til Arsenal fra FC Barcelona sidste sommer. Ikke nok med han selv har været god for rigtig mange vigtige mål, så har han også været med til at orkestrere Arsenals offensiv, så den store franske topangriber Oliver Giroud også har præsteret på et rigtig godt niveau set over hele sæsonen, dog har det knebet lidt i den sidste tid.

Arsenal måtte i weekendens kamp i mod West Bromwich undervære: Mathieu Debuchy, Danny Welbeck, Alex Chamberlain og Mikel Arteta. Mens der fortsat er usikkerhed om de 3 førstnævnte så forventes det at Mikel Arteta ikke kommer i betragtning til kampen på lørdag.

I følge Bet365 er Arsenal store favoritter til odds 1.50.

 
Svær opgave venter for Aston Villa

På den anden side af midterlinjen står Birmingham-holdet Aston Villa.

The Villians har ikke haft nogen stor sæson og valgte midtvejs at afskedige manager Poul Lambert og i stedet indsætte Tottenham legenden Tim Sherwood. Sherwood anses som en talenfuld manager, som dog ikke har megen erfaring – endnu. Derfor bliver FA CUP Finalen hans klart største kamp til dato i spidsen for et hold.

Aston Villa kommer uden tvivl på en svær opgave når det gælder kampen på lørdag og for at det skal blive til succes, kræves der en ekstra ordinær indsats af holdets stjerner, som i denne sæson har været den belgiske mirakelmand Christian Benteke oppe foran, de to engelske landsholdsspillere Gabby Angbonlahor og Fabian Delph på midtbanen samt Brad Guzan i målet. Specielt Benteke har haft en stor sæson, den store fysisk stærke angriber har sat 13 scoringer i kassen alene i Premier Leauge, og der der ingen tvivl om at hans spil i Arsenals felt er nøglen for Aston Villa til at få skabt de store chancer.

Udover de nævnte nøglespillere, har Aston Villa også fået gode præstationer fra Tom Cleverly som kom til Villa Park fra Manchester United i sommers. Danske Jores Okore har spillet et flot forår efter han har siddet ude med en slem skade det sidste års tid og han har mere eller mindre spillet fast ind til for ganske nylig.

På skadesfronten er der spørgsmåls tegn ved den rutinerede keeper Shay Given, som har stået alle cup-kampene i denne sæson, hvis ikke han bliver klar, bliver det den normale førstekeeper Guzan der skal vogte buret.

Der ingen tvivl om at Aston Villa får brug for alle mand for at kunne tage sig til sejr, men den magiske cup stemning kan muligvis også hjælpe dem og bringe det bedste frem i dem, som da de slog Liverpool ud i semifinalen.

Aston Villa til at vinde kampen fås til 6.50 hos Bet365.

 

Odds på Arsenal vs Aston Villa hos Bet365 >

* Få op til 1000 kr. velkomstbonus som ny kunde hos Bet365