Odds på AGF vs FC København

superliga-logo-hvid_580x285

To af dansk fodbolds højest profilerede trænere, står overfor hinanden søndag på Ceres Park i Aarhus, hvor der i øvrigt er gratis entré for alle der hedder enten “Glen” eller “Ståle”. Kan Glen Riddersholm stikke en kæp i Ståle Solbakkens FCK-hjul, eller fortsætter guldfavoritterne sin march mod det danske mesterskab?

Bet365 har odds på AGF vs FC København, og her er det måske ikke overraskende FCK som er store favoritter til odds 1.85, mens der er odds 4.20 på AGF. Uafgjort kan spilles til odds 3.50.

Kan AGF få en sejr i klubbens første rigtige hjemmekamp under Glen Riddersholm og med “Duncan” tilbage på holdet? Eller bliver det som bookmakerne forudser, en sejr til guldfavoritterne fra FC København?

Odds på AGF vs FC København >>

 

Optakt: AGF vs FC København

Rundens største Superliga-brag spilles uden sammenligning i Aarhus på Ceres Park, hvor AGF tager imod guldfavoritterne fra FCK. Aarhus er klædt på til fodboldfest, og det store atletikstadion som danner rammen om fodboldklubben AGFs kampe, bliver formentlig tæt på fyldt denne søndag. Det bliver nemlig den nye og populære cheftræner, Glen Ridderholms, første officielle kamp i trænerstolen på Ceres Park, og samtidig får en af klubbens egne sønner – Morten “Duncan” Rasmussen – igen lov at trække den hvide trøje over hovedet og repræsentere sin barndomsklub mod FC København.

Fodbolddanmark bør håbe på en AGF-sejr her, da det vil skabe fornyet spænding i toppen af Superligaen, hvor FC København allerede nu ser ud til at være gået i udbrud. FCK-fans håber naturligvis på Ståles drenge. Hvem trækker det længste strå søndag i Aarhus?

Odds på AGF vs FC København >>

 

bet365-580x330