Odds på EM 2016: – Her er odds-guiden til sommerens EM i Frankrig

EM_2016_logo

EM i Frankrig sættes i gang d. 10. juni, og det er vi rigtigt mange som glæder os til. Du kan følge EM-kampene på DR1, TV2, DR3 og TV2 Sport under hele slutrunden, og hvis du vil spille odds på EM 2016, kan du kigge mod bookmakeren Unibet, hvor det svømmer over med saftige odds EM-slutrunden.

Her kan du selvfølgelig spille på samtlige 51 EM-kampe til sommer, men også på de klassiske vinderspil som “hvem vinder Em 2016?”, “hvem bliver EMs topscorer?”, “hvem vinder grupperne?” og en lang række odds på individuelle spillere fra de forskellige nationer.

I denne odds-guide til sommerens EM i Frankrig ser vi nærmere på en lang række af de mest spændende odds, her hvor der er under to uger til kick off i Paris. Odds er altid genstand for ændringer, og vi anbefaler, at du ligger vejen forbi Unibet.dk via linket herunder, hvor du altid kan se de nyeste og aktuelle odds på EM 2016.

Spil på EM 2016 hos Unibet >>

 

Odds på vinderen af EM 2016

Hos Unibet finder du odds på vinderen af EM 2016, og her kan du også spille på, om et specifikt land – som minimum – kommer i semifinalen og dermed slutter i Top 4.

Værterne fra Frankrig og de regerende verdensmestre fra Tyskland er favoritter til at vinde EM 2016 denne sommer, men også de regerende europamestre fra 2012, Spanien, vurderes at have rigtigt gode chance for at genvinde titlen. Frankrig og Tyskland giver begge odds 4.33 netop nu, mens Spanien kommer ind lige efter til odds 6.50.

Outsider-favoritterne tæller bl.a. England (9.50), Belgien (11.00), Italien (18.00) og Portugal (23.00), som alle kan spilles til rigtigt flotte odds. I bunden af listen over potentielle vindere ved EM i Frankrig finder vi Albanien, Ungarn og Nordirland, som kan spilles til astronomiske odds 401 og 501. Det er selvfølgelig et langskud, men hvis du kan lide at heppe på en outsider, er mulighederne bestemt til stede.

Skal vi pege på en outsider, som potentielt kan drille EM-favoritterne, må det blive Østrig til odds 34.00. Østrig gik ubesejret gennem kvalifikationen, hvor man ellers mødte stærke modstandere som Rusland og Sverige, men ni sejre og én uafgjort tyder på at Østrig er i topform forud for sommerens EM-slutrunde, og vi husker nok alle fra Danmarks triumf i 1992 og Grækenlands ditto i 2004, hvordan et stærkt kollektiv kan overraske, hvis man kan spille lidt over evne, og favoritterne samtidigt skuffer.

Se alle odds på vinderen af EM 2016 samt odds på en Top 4 placering her:

odds_em_2016_vinder_top4

Spil på EM 2016 vinderen her >>

 

Odds på EM topscorer – Den Gyldne Støvle

Nu hvor vi har fået dækket oddsene på hvilket land som vinder EM 2016, er det på tide at få dækket oddsene på EMs helt store profil – nemlig EM topscoreren.

Hvem stikker af med Den Gyldne Støvle ved slutrunden i Frankrig? Blandt favoritterne finder vi selvfølgelig Cristiano Ronaldo, som ovenpå endnu en stor sæson for Real Madrid, skal forsøge at løfte sit land til triumf i Frankrig. Ronaldo er dog ikke den største favorit netop nu, for da Tyskland spås et stort EM, er det selvfølgelig også nærliggende at tænke, at den mest målfarlige tysker – Thomas Müller – meget vel kan blive den mest scorende under EM. Således giver Unibet odds 8.00 på Müller, mens der er odds 8.50 på Ronaldo.

De franske værter forventes også at gå dybt ved EM 2016, og jo flere kampe et land spiller, desto flere minutter på banen til de farligste angribere. Hos Frankrig peger alle bookmakere på Antoine Griezmann fra Atletico Madrid, som manden der skal bombe Frankrig til tops ved EM-slutrunden på hjemmebanen. Griezmann kan spilles til odds 9.00.

Listen over potentielle topscorer ved EM er dog alen lang hos Unibet, og man behøver da også kun at kigge på de næste navne på listen for at få bekræftet, hvor mange profiler vi kommer til at nyde på fransk græs denne sommer. Harry Kane, Robert Lewandowski, Olivier Giroud, Romelu Lukaku, Zlatan Ibrahimovic, Alvaro Morata, Jamie Vardy, Marco Reus… ja, listen fortsætter længe endnu. Masser af store stjerner fra topklubberne i Europa er klar til at gå efter Den Gyldne Støvle denne sommer, og på listen herunder kan du se odds på de største favoritter. Unibet har endnu flere odds på display under “Vinderspil”.

odds_em_topscorer_den_gyldne_stoevle

Spil på vinderen af Den Gyldne Støvle >>

 

Odds 5001-væddemål

Leder du efter et klassisk “Leicester-bliver-mester” væddemål til odds 5001, har Unibet også sat et par stykker op af dem. Bevares, det kræver lidt af en overraskelse for at den går hjem, men at det ér muligt at udløse et odds 5001 hos bookmakerne, har vi altså lige fået bevist i den netop afsluttede Premier League-sæson.

Om du tror på nedenstående udsagn kommer nok an på, hvor stor en optimist du er, men rammer du, kan du i hvert fald score på den rigtige side af 50.000 kr. for bare en tier.

Udsagn Odds
Albanien som gruppevinder og Frankrig slutter nederst i gruppen & Nordirland som gruppevinder, og Tyskland slutter nederst i gruppen. 5001
Irland vs Nordirland i finalen 5001
Spanien vinder EM, Ronaldo bliver topscorer, Müller laver flest assists og Spanien slår Portugal 2-0 i finalen 5001
Sverige vinder EM ved at slå Island 4-0 i finalen 5001

 

Odds på nye EM rekorder

Unibet er også klar med odds på nye EM rekorder, og her gælder det, at for at væddemål afgøres som JA, skal den historiske EM rekord slås. Tangeres den eksisterende rekord derimod, gælder det ikke som at rekorden slås.

Rekorden for den største scoremargin i en finale (nuværende rekord er 4 mål)

Ja: 21.00

Rekorden for det hurtigste mål (nuværende rekord er 68 sekunder)

Ja: 3.50 | Nej: 1.25

Rekorden for det hurtigste mål af en indskifter (nuværende rekord er mindre end 1 minut)

Ja: 10.00 | Nej: 1.03

Rekorden for den tidligste udvisning (nuværende rekord er i det 24. minut)

Ja: 8.00 | Nej: 1.05

Rekorden for den seneste udvisning (nuværende rekord er i det 117. minut)

Ja: 12.00 | Nej: 1.02

Rekorden for det højeste uafgjorte resultat (nuværende rekord er 3-3)

Ja: 12.00 | Nej: 1.02

Rekorden for det seneste mål fra kampstart (nuværende rekord er i det 120. minut)

Ja: 15.00 | Nej: 1.01

Rekorden for flest mål lukket ind i en enkelt kamp (nuværende rekord er 6 mål)

Ja: 16.00

Rekorden for flest mål scoret i en enkelt kamp af begge hold (nuværende rekord er 9 mål)

Ja: 16.00

Rekorden for flest scorede mål i en finalekamp (nuværende rekord er 9 mål)

Ja: 151.00

Rekorden for fleste individuelle målscorer på ét hold (nuværende rekord er 8 målscorer)

Ja: 26.00

Rekorden for flest minutter uden at lukke et mål ind (nuværende rekord er 509 minutter)

Ja: 61.00

Rekorden for ældste målscorer (nuværende rekord er 38 år og 275 dage)

Ja: 26.00

Se flere odds på EM rekorder hos Unibet >>

 

Odds på EM-forudsigelser

Hvis du kan forudsige EM 2016, kan du score kassen på adskillige måder ved at oddse på EM 2016, men hos Unibet har man også sat en række “turneringsforudsigelser” op forud for slutrunden, og her er det gode odds at hente, hvis du f.eks. kan gætte hvilken gruppe EM-vinderen kommer fra. Du kan også spille på om EM 2016-vinderen har vundet et EM før i historien, og hvor mange mål der bliver scoret i alt under det kommende EM.

Med i alt 51 EM kampe forude i kalenderen, kan man overveje at gå all in på et målrigt EM og satse skillingerne på mindst 141 mål til odds 8.50. Det kræver et gennemsnit på 2.76 mål pr. kamp før væddemålet går hjem, men det vrimler med stærke hold ved dette EM, og da EM denne gang er udvidet til hele 24 nationer, er der selvfølgelig også en række nationer med, som potentielt kan rende ind i en stor øretæve undervejs. Hvem ved, måske bliver vi vidner til en regulær målfest i Frankrig?

turneringsforudsigelser

 

Se endnu flere EM 2016 odds hos Unibet

I denne odds-guide til EM 2016 har vi nu listet nogle af de mest spændende odds, som du finder på EM 2016 hos Unibet, men udvalget af odds-markeder slutter bestemt ikke her. Faktisk kan du også spille på individuelle spilleres præstationer ved EM, og her er alle lande dækket ind.

Kigger man f.eks. på markedet “spil på portugisiske individuelle spillere” bliver man mødt med en Ronaldo-special, hvor det gælder om at gætte, hvor mange mål Ronaldo scorer under dette EM i Frankrig. Her er der odds 4.00 på 0-1 mål, odds 4.75 på præcist to mål eller odds 1.57 på 3 mål eller flere.

Som nævnt er der odds på individuelle præstationer hos alle hold, så det er bare med at gå på opdagelse i odds-sektionen for EM 2016 i Frankrig hos Unibet.

Se alle EM 2016 odds hos Unibet.dk >>

 

unibet-580x330