NBA er tilbage! Få 200 kroner freebet på verdens bedste basketball-liga

Få 200 kroner freebet nba her

Efter en lang sommerpause er NBA, verdens bedste basketball-liga, endelig vendt tilbage. Det betyder, at man nu igen kan blive underholdt af superstjerner som Steph Curry, LeBron James og Kevin Durant. Hos NordicBet fejrer de dette med at give alle kunder et 200 kroner freebet på NBA, så man kan starte sæsonen med et boost. Tilbudet gælder kun i en begrænset periode, så det er om at skynde sig.

 

Få 200 kroner NBA-freebet hos NordicBet

 

Sådan får du freebet

Kun folk med en konto hos NordicBet kan benytte tilbudet. Har man ikke allerede en konto hos bookmakeren, er dette dog en perfekt anledning til at få ændret dette. NordicBet har en af de bedste velkomstbonusser på det danske marked, da de fordobler ens første indskud med op til 2.000 kroner. Sætter man for eksempel 1.500 kroner ind, kvitterer NordicBet med det samme beløb. På den måde starter man med hele 3.000 kroner på kontoen.

Læs vores anmeldelse af NordicBet her.

 

Når man først har sin konto, er det tid til at kvalificere sig til freebettet. Først skal man tilmelde sig kampagnen, hvilket gøres på linket forneden. Herefter skal man spille en kupon med mindst én kamp fra NBA til odds 1,50 eller højere. Dette kan enten være et singlespil eller en kombinationskupon. Så længe oddset er over 1,50 bestemmer man helt selv. Væddemålet kan placeres både prematch og live og fra både computer, mobil og tablet.

Straks efter man har placeret sit kvalificerende væddemål, får man freebettet. Freebettet aktiveres ved at krydse af i spillekuponens blå boks inden, man bekræfter sit væddemål. Frebettet kan herefter bruges på samtlige NBA-markeder.

 

Tilmeld dig kampagnen og få freebet

 

Regler og vilkår

Freebettet skal bruges inden tirsdag den 31. oktober klokken 23.59. Herefter vil det gå tabt og blive fjernet fra ens konto.

Hvis man vinder på sit freebet, får man nettogevinsten udbetalt. Nettogevinsten udregnes ved at gange indsatsen med oddset og så fratrække indsatsen. Spiller man for eksempel til odds 2,50, vil nettogevinsten være på 300 kroner (200 x 2,5 – 200 = 300).

Nettogevinsten skal gennemspilles tre gange til odds 1,50 eller højere indenfor 60 dage før, den kan hæves. Dette skal gøres enten som singler eller kombinationsvæddemål. Systemvæddemål bidrager ikke mod bonussens gennemspilskrav.

 

Få 200 kroner freebet på NBA