50 kroner freebet til VM i Rusland uden indbetaling

Verdensmesterskaberne er i fuld gang, og der resterer faktisk kun otte opgør af gruppespillet. Derefter begynder slutrunden for alvor, når knockout-kampene skal spilles. Fire hold har allerede sikret sig videre avancement, og Danmark er et af dem. De danske drenge skal møde et velspillende Kroatien-mandskab søndag den 1. juli klokken 20.00 på Nisjnij Novgorod Stadion.

Vi har fundet den helt perfekte måde at varme op til dette altafgørende opgør på. Netop nu kan man nemlig kvit og frit få et 50 kroner free bet hos Unibet. Helt uden at skulle indbetale penge på siden! Hvilken bedre kamp at bruge sit 50 kroner free bet på end når Kong Christian og co. møder Luka Modrić og co. i en 1/8-finale ved VM?

 

Få dit 50 kroner free bet lige her

 

Hvordan virker det?

Det er ganske enkelt at gøre brug af sit 50 kroner free bet hos Unibet. Først og fremmest skal man selvfølgelig have en konto hos dem, og hvis man ikke har det, så kan man endda score sig en rigtig lækker velkomstbonus. Nye kunder får nemlig matchet deres første indbetaling på siden med 100 procent helt op til 1.500 kroner. Alt man skal gøre er at indsætte mellem 80 og 1.500 kroner, og så vil Unibet helt automatisk fordoble det beløb. Det kan man læse meget mere om i vores anmeldelse af dem lige her.

Når man så er kommet ind på sin konto, så handler det bare om at finde et godt VM-væddemål. Det kan være alt mellem himmel og jord, da der ikke er nogle begrænser på ens 50 kroner free bet. Der er altså mulighed for at oddse på 1×2, under/over 2,5 mål, første og sidste målscorer, kort til spiller og alt muligt andet. Derudover er det også værd at nævne, man ikke behøver spille et prematch-væddemål. Det er nemlig også muligt at oddse, mens kampen er i gang. Hvis man lige vil se, hvordan en kamp udvikler sig, inden man placerer sit free bet, er det altså også muligt.

Så snart man har fundet sit VM-væddemål, skal man bare trykke på det. Herefter bliver det helt automatisk tilføjet til ens oddskupon. I bunden af oddskuponen kan man så aktivere sit 50 kroner free bet med et flueben i den gule kasse, og så mangler man bare at trykke placer væddemål.

 

Hvad skal man spille på?

Det store spørgsmål er dog, hvilket væddemål der er god værdi i. Vi har taget et gennemgående kig på kampen og har fundet frem til et par anbefalesværdige odds. Først og fremmest så har vi på fornemmelsen, at det bliver en nervøs start på opgøret. Det ville faktisk overhovedet ikke undre os, hvis der ikke bliver scoret i første halvleg. Derfor er det ikke helt dumt at fordoble ens penge på et x i pausen. Det giver nemlig odds 2,00.

Er man den mere modige type, så synes vi bestemt også, at der er værdi i Christian Eriksen-mål. Der er ikke den store tvivl om, at det er ham, som det skal komme fra, hvis Danmark skal på måltavlen. Tror man på, at Kong Christian får netmaskerne til at blafre i løbet af de 90 minutter, så kan man få sine penge 5,80 gange igen.

Jagter man den helt store gevinst, så kan man selvfølgelig også spille på, hvordan Christian Eriksen får kuglen i kassen. Da han er god med begge ben og sparker som en hest, kunne det eventuelt være på et langskud. Scorer han udenfor feltet, så belønnes det med odds 14,00.

De danske drenge tilkæmper sig nok også et par frispark fra farlige positioner i løbet af kampen. Dem er der ikke den store tvivl om, hvem der tager sig af. Tror man på et Eriksen-mål fra et direkte frispark, så er der odds 26,00 at hente.

 

Spil på Kong Christian scorer lige her

 

Regler og vilkår

Der er ikke nogen tilmelding påkrævet for at få sit 50 kroner free bet. Tilbuddet gælder dog kun til VM i Rusland. Husk at aktivere free bettet på oddskuponen, da pengene ellers bliver trukket fra ens spilkonto. Det eneste som man ikke kan spille på er Unibet Specials, Unibet Features eller lignende. Man kan både spille prematch-væddemål og liveodds på alle VM-kampe. Der er ikke noget minimumodds. Free bettet kan dog kun bruges på et single væddemål på en enkelt kupon. Man kan altså ikke lave flere kuponer eller en akkumulatorkupon. Tilbuddet kan heller ikke bruges sammen med profitboost. Man skal være bosat indenfor landet grænser og have en konto hos Unibet for at gære brug af dette tilbud.

 

Tryk her for at komme til kampagnesiden hos Unibet