Odds på Arsenal – Chelsea og få 50 kr. free bet, hver gang dit hold scorer

Onsdag aften mødes Arsenal og Chelsea i returopgøret i den engelske Carabao Cup-semifinale. Den første kamp endte 0-0 på Stamford Bridge, og der er dermed lagt op til et brag af en kamp, når de to lokalrivaler mødes. Spiller man 250 kroner på vinderen af opgøret før kampstart hos Unibet, får man et free bet på 50 kroner, hver gang ens hold scorer. På den måde kan aftenen hurtigt blive rigtig sjov.

 

Tilmeld dig kampagnen her

 

Sådan gør du

Unibets kampagne er naturligvis kun for kunder hos bookmakeren. Ønsker man at udnytte tilbuddet, men har man ikke en konto, er der heldigvis råd for det. Opretter man sig hos Unibet inden kampen, kan man nemlig sagtens nå at udnytte tilbuddet. Derudover får man også adgang til en flot velkomstbonus på hele 1.000 kroner. Denne får man, så snart man har lavet sit første indskud hos Unibet efter oprettelsen. Bookmakeren fordobler nemlig ens første indskud med op til 1.000 kroner, hvormed man altså får forøget sin startkapital betragteligt. Trykker man på et af de orange links her på siden, bliver man taget direkte til kampagnens tilmeldingsside, hvor man også kan oprette en konto.

Når man har oprettet en konto, skal man altså tilmelde sig kampagnen. Herefter skal man spille mindst 250 kroner prematch (1X2) på enten Arsenal eller Chelsea. Hver gang ens hold scorer, får man derefter 50 kroner free bet. Det er ligegyldigt om ens hold vinder eller taber.

 

Opret konto hos Unibet her

 

Et vaskeægte London-derby

Rivaliseringen mellem Arsenal og Chelsea går langt tilbage. Det første indbyrdes opgør blev spillet i 1907, og de to hold nærmer sig 200 kampe imod hinanden. De to hold kommer fra henholdsvis Vestlondon og Nordlondon, og i gennem årene har de ofte kæmpet om både mesterskaber og trofæer.

På trods af de mange indbyrdes opgør og den lange historie har begge klubber andre rivaler, som de anser for vigtigere at slå. Hos Arsenal er rivalerne Tottenham Hotspur og Manchester United, imens Chelseas værste rivaler er Tottenham og Queens Park Rangers.

 

Chelsea er favoritter

Det omvendte opgør på Stamford Bridge endte 0-0. Hjemmeholdet dominerede dog massivt i gennem hele kampen, og de blåklædte skabte flere store chancer. Derfor var det også ufatteligt, at Arsenal ikke lukkede mål ind. Siden den kamp har Arsenal solgt Alexis Sanchez, klubbens helt store stjerne, og de er dermed svækket på papiret.

Det hører dog med til historien, at Arsenal-manager Arsene Wenger nedprioriterede det omvendte opgør. Han sendte således en lang række ungdomsspillere på banen, hvilket også var skyld i den store niveauforskel på de to hold. Det store spørgsmål er, hvorvidt Wenger gentager den beslutning. Den franske manager har længe været kendt for en nærmest ukuelig tro på sine unge folk i pokalturneringerne. Omvendt står Arsenal nu med det ene ben i en pokalfinale, hvis de kan slå Chelsea. Arsenal har ikke haft den bedste sæson, og et trofæ kan både skabe ro, men også give dem noget at bygge videre på.

Hvis Wenger sender sine unge folk på banen igen, vil hjemmebanefordelen næppe gøre den store fordel. Chelsea bør simpelthen være markant bedre, og derfor også køre sejren hjem. Man siger, at lynet sjældent slår ned det samme sted to gange, og det samme gælder for mirakler.

 

Kommer Mkhitaryan i kamp?

Tidligere på ugen byttede Arsenal sig til den armenske landsholdsspiller Henrikh Mkhitaryan. Midtbanespilleren skifter til Arsenal fra Manchester United, der så til gengæld får Alexis Sanchez. Sanchez har været Arsenals suverænt bedste spiller i de seneste sæsoner, men Mkhitaryan er en værdig afløser. Mange Arsenal-tilhængere håbede, at armeneren kunne være med til at spille klubben i finalen, men det kommer ikke til at ske.

Mkhitaryan har nemlig allerede spillet for Manchester United i årets Carabao Cup, og dermed er han låst for Arsenal. Mkhitaryan fik 20 minutter på banen, da Manchester United tabte til Bristol City tidligere på måneden.

 

Spilforslag

Det er ikke til at komme uden om et spil på Chelsea. De blå har alle forudsætninger for ikke bare at vinde kampen men også for at score en del mål. Dette er især tilfældet, hvis Arsene Wenger sender reserverne på banen men også, hvis Arsenal kommer i stærkeste opstilling.

Antonio Conte har allerede vist, at han tager kampen seriøst og, at han agter at vinde endnu et trofæ som Chelsea-manager. Derfor må man forvente et Chelsea-hold i noget nær stærkeste opstilling.

Vi anbefaler derfor, at man spiller på en Chelsea-sejr, der i skrivende stund udbydes til odds 2,38. Det er dog vigtigt, at man tilmelder sig Unibets kampagne først, da man ellers ikke vil blive belønnet med de forhåbentlig mange free bets.

 

Meld dig til kampagnen her