Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Bedste betting bonus

Hvad er en betting bonus, og hvor finder man den bedste af slagsen, hvis man som dansk odds-spiller skal ud og oprette en ny spillekonto på nettet? De spørgsmål forsøger vi at besvare i denne oversigt over de bedste betting bonusser i Danmark, som du kan se i listen foroven.

Alle danske bookmakere (læs: bookmakere med dansk licens hos Spillemyndigheden) skilter med hver deres velkomstbonus, og her er det vigtigt at holde sig for øje, at selv om to bonusser lyder på det samme beløb, kan der snildt være forskel på regler og vilkår. Netop betting bonus-betingelserne er vigtige at sætte sig ind i, for alle betting bonusser skal spilles fri, før pengene kan hæves, og her er det vigtigt at vide, hvilke omsætningskrav, der er til din valgte bonus.

Heldigvis kan du læse mere om bonusserne i vores anmeldelser af de forskellige bookmakere i listen foroven, eller på bookmakernes egne hjemmesider, hvor lovkrav sikrer, at bookmakerne skal skilte tydeligt med regler og vilkår for bonusser og andre kampagnetilbud.

 

Derfor skal du have en betting bonus!

Det står selvfølgelig enhver frit for at oprette en betting konto hos en bookmaker, og undlade at tage imod tilbuddet om en bonus ved første indbetaling. Umiddelbart er det ikke nødvendigvis en klog beslutning, da en betting bonus giver dig muligheden for at spille “gratis” for bookmakernes penge.

Du indbetaler f.eks. 1000 kr. og får 1000 kr. ekstra i betting bonus af bookien. Du har nu 2000 kr. at spille for i stedet for kun 1000 kr. Nu gælder det typisk, at du skal omsætte indskud + bonus f.eks. 10 gange, hvilket betyder, at du skal omsætte for 20.000 kr. inden bonusfristen udløber. Her har du typisk 60 dage til at klare omsætningskravet for bonussen, og er der bare lidt tur i den fra start, får du hurtigt lavet dine 2000 kr. om til et beløb, som kan holdes i live med en god betting strategi indtil bonussen er spillet fri.

En betting bonus kan sikre dig en god start hos en bookmaker, hvis du er varm fra starten med dine bets, og skulle du være uheldig og tabe dit indskud og bonuspengene, er du selvfølgelig ikke forpligtet til bonussen næste gang du sætter nye penge ind. Der er tale om et godt tilbud, som man bør benytte sig af, når man opretter en betting konto på nettet.

 

Forskellige typer betting bonusser

Man bliver typisk kun tilbudt én betting bonus som ny kunde hos en bookmaker, og karakteren af disse bonus-tilbud kan variere fra bookie til bookie. Enkelte steder kan man slet ikke score sig en indbetalingsbonus, men får måske i stedet en række free bets, når du indbetaler penge første gang. Disse free bets kan også betragtes som en slags bonus, men her er gennemspilskrav normaltvis nærmest ikke-eksisterende.

Det vil altid fremgå tydeligt på bookmakerens hjemmeside, hvad det konkrete tilbud lyder på lige nu, og du finder typisk disse tilbud på forsiden eller under “betting kampagner” el. lign. i menuen.

Nogle bookmakere er også særdeles glade for at tilbyde boostede odds til nye spillere. Her får man typisk dele af gevinsten udbetalt som en betting bonus.

888 Sport er en af de bookmakere, som tilbyder mange boostede odds til nye kunder, og igen får du altså kun chancen for at udnytte tilbuddet én gang. Det kunne f.eks. være på en Champions League-kamp mellem Barcelona og Chelsea, hvor oddset normalt er 2.15 på Barca og 4.20 på Chelsea. I stedet kan du måske få odds 8.00 på Barca og 13.00 på Chelsea, og vinder du på dit hold, udbetales differencen mellem det normale odds og det boostede odds som en betting bonus.

 

Er bonusserne skattefrie?

Hele spørgsmålet om odds, bonusser og skat er super simpelt at forholde sig til nu om dage. Sålænge du spiller hos en bookmaker med dansk licens hos Spillemyndigheden, er alle dine bonusser og betting gevinster 100% skattefrie.

Som et led i aftalen mellem bookmakeren og den danske stat, er der nemlig allerede betalt afgifter af alt dit – og andre danske kunders spil – og dermed er der også betalt afgift af de gevinster, du vinder, på dine vegne.

Det omfatter også din betting bonus, som er at betragte som en gevinst i lovmæssig forstand, og derfor behøver du altså ikke bekymre dig om skattefars lange negle, hvis du er heldig at ramme et gigantisk odds på en af dine kuponer.

Det står dig selvfølgelig altid frit for, at indbetale ekstra penge til SKAT, hvis du alligevel synes du vil donere lidt ekstra skillinger til det danske samfund. Kontonummeret finder du på SKATs hjemmeside. Alternativt kan du også bare satse pengene på en spændende fodboldkamp i flimmerkassen. Vi dømmer dig ikke!