Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Bedste Betting Site i Danmark

Hvis du læser disse linjer, er det højest sandsynligt fordi, du leder efter det bedste betting site i Danmark.

Her på Bonusodds.dk lister vi adskillige gode betting sites i vores bookmakers-sektion, og de har alle dansk licens hos Spillemyndigheden og dermed skattefrie gevinster. Vil du i gang med at spille på odds, og leder du efter “the one and only” betting site i Danmark, er du altså kommet til det rette sted.

Vi anbefaler Unibet som det bedste betting site i dag, og det gør vi af en lang række årsager, som vi vil komme nærmere ind på i denne artikel.

En af de primære årsager er naturligvis, at Unibet tilbyder Danmarks største betting-bonus til nye kunder på hele 1500 kr., og samtidig har Unibet stor fokus på “danske odds”, forstået på den måde, at her er der ofte specielle kampagner og høje odds på kampe som er særligt interessante for danskere.

Skal vi pege på én bookmaker som værende det bedste betting site i Danmark, bliver Unibet derfor vores valg.

 

Opret konto hos Unibet.dk >>

* Læs mere i vores Unibet-anmeldelse her

 

 

Det bedste betting site i Danmark

unibet-300x300Det er ikke nogen let opgave at pege på én bookmaker i det danske marked og sige: “Dette er Danmarks bedste betting site”. For faktum er, at konkurrencen er hård og der er adskillige gode bookmakere at vælge imellem, når man vil oddse på nettet.

Når vi så alligevel peger på Unibet som det bedste betting site i Danmark, skyldes det, at vi mener, at du her får den bedste oplevelse overall på tværs af alle parametre lige fra kundeservice til udvalget af høje odds på diverse sportsbegivenheder i både ind- og udland.

 

Høje gennemsnitsodds

Hvis du læser med jævnligt her på sitet, vil du også opleve, at vi ofte anbefaler Unibets odds på kampene. Det gør vi bl.a. i Dagens Double, fordi Unibet generelt tilbyder høje odds og derfor er en glimrende bookmaker at have sine penge stående hos, hvis man foretrækker kun at bruge én bookmaker ad gangen.

Ingen bookmaker kan konsekvent tilbyde de højeste odds HVER gang, hvilket næsten giver sig selv, men Unibet er som regel helt med fremme i feltet, når det gælder om at tilbyde de mest saftige odds på de største kampe. Gider du derfor ikke jagte odds hos 10 forskellige bookmakere, hver gang du vil spille, kan du med en sikker hånd vælge Unibet, for så bliver du helt sikkert ikke snydt i længden.

 

Danmarks største betting-bonus

Vi har været omkring det tidligere i denne artikel, men det er helt sikkert værd at nævne igen. Unibet tilbyder Danmarks største betting-bonus på op til 1500 kr., når du indbetaler penge første gang.

Det betyder kort sagt, at du kan indbetale 1500 kr. og kickstarte din bankroll hos Unibet med 1500 kr. i bonuspenge. Du vælger selv hvor stort dit første indskud skal være, og du kan sagtens indbetale et mindre beløb og få en bonus på samme størrelse som dit indskud. Pengene står klar til at spille for med det samme, men ligesom med alle bookmaker-bonusser, skal pengene først i spil en række gang, før du kan hæve dine “gratis” bonuspenge til banken.

Vi elsker betting-bonusser og at Unibet har Danmarks største af slagsen skader bestemt ikke i det samlede billede.

 

Den komplette betting-platform

Hos Unibet kan du selvfølgelig også spille fra din mobil eller tablet, og igen er spiloplevelsen her helt i top. Log ind uden dit NemID, når du oddser fra mobil/tablet, og tilgå Unibets odds, hvornår – og hvorfra – du vil. I disse tider ville det være decideret håbløst, hvis en bookmaker ikke havde en god mobil-platform, og hos Unibet bliver du helt sikkert ikke skuffet.

Med UnibetTV kan du også livestreame fodbold og andre sportsgrene, når du er logget ind på din Unibet-konto. Op mod 40.000 sportsbegivenheder livestreames hvert år på UnibetTV, og med live-betting muligheder lige ved hånden er spændingen altid intakt.

Ingen andre bookmakere med dansk licens har i vores optik en ligeså velfungerende betting-platform med ligeså meget lir på siden som Unibet, og det er da også derfor, vi peger på Unibet, som det bedste betting site i Danmark i øjeblikket.

 

Danmarks bedste kundeservice

Som aktiv odds-spiller vil man af og til opleve at have brug for assistance fra kundeservice hos sin foretrukne bookmaker, og her udmærker Unibet sig også i særlig grad. Du kan ringe til Unibet gratis fra en fastnet-telefon eller til normal dansk takst på din mobil-telefon, hvor den gennemsnitlige svartid i øjeblikket er 15 sekunder.

Foretrækker du at kommunikere med kundeservice på skrift, kan du sende dem en e-mail, hvor der i gennemsnit kommer svar indenfor et par timer, men hvis du vil have svar på dit spørgsmål her og nu, er det altid hurtigst at kontakte Unibet via Live Chat på hjemmesiden. Denne kontaktform anbefaler Unibet også selv som den bedste måde at kontakte dem på, og du stilles hurtigt igennem på chatten til dansk talende personale, som er klar til at rådgive dig omkring dine spørgsmål til væddemål, din bonus eller andet der vedrører din konto.

 

Unibet_mobil

Unibet byder på et komplet spilunivers med både sportsbetting, casino og poker. Spil via din PC/Mac, mobil eller tablet efter behag, og få Danmarks største betting-bonus.

 

Besøg Unibet.dk nu >>

 

Flere gode betting sites

Indledningsvist nævnte vi, at vi her på Bonusodds.dk samarbejder med flere betting sites med dansk licens, og det gør vi naturligvis fordi der er god idé i at have en konto hos flere bookmakere.

For det første kan du dermed aktivere flere velkomstbonusser, hvilket er en god måde at få ekstra penge at spille for, og derudover har det den åbenlyse fordel, at du kan sammenligne og vælge det højeste odds på dine væddemål hver gang.

Overvejer du en anden bookmaker end Unibet, kan vi også anbefale at du ser nærmere på både Danske Spils Oddset og verdens største online spilleselskab Bet365, som begge er særdeles anbefalelsesværdige betting sites til danske sportsfans.

Se også listen over alle bookmakere med dansk licens.

Heldigvis sikrer den danske spillelovgivning os flere gode valgmuligheder, når vi ønsker at oddse på sport. Konkurrencen er hård i kampen om de danske oddset-spilleres gunst, men vi har i denne artikel forsøge at byde ind med, hvem vi mener, du bør overveje at spille hos.

Uanset hvem du vælger som dit næste betting site, ønsker vi dig alt tænkeligt held og lykke med dine bets.