Bet365: Liveoddstilbud på Bayern München vs Arsenal

liveodds_tilbud_bayern_arsenal

* Regler og vilkår gælder for dette tilbud

 

Når Bayern München onsdag aften tager i mod Arsenal i Champions League gruppe F, er der lagt op til et brag af en kamp, hvor Arsenal ikke står godt stillet, hvis man ikke får point med hjem til London.

Efter de første tre gruppespilskampe fører Bayern München gruppen med 6 point, mens Olympiakos også har hentet 6 point takket være en overraskende udesejr over Arsenal på Emirates Stadium.

Arsenal har kun hentet 3 point i de første tre kampe, så der venter The Gunners en hård opgave, hvor man helst skal forsøge at få alle tre point med hjem. Vinder Bayern mens Olympiakos slår Dinamo Zagreb hjemme i Grækenland, ser det unægteligt stort ud for Arsenal der i så fald vil være 6 point efter de to førerhold med kun to gruppekampe tilbage.

Bayern er selvsagt store favoritter før kampen mod Arsenal, og hos Bet365 kan du få odds 1.40 på Bayern, mens der er et flot odds 8.00 på Arsenal. Uafgjort kan spilles til odds 5.25.

Bet365 tilbyder et spændende 250 kr. liveoddstilbud på Bayern München vs Arsenal, og det kan du læse mere om herunder.

 

Odds på Bayern vs Arsenal hos Bet365 >>

 

250 kr. liveoddstilbud på Bayern München vs Arsenal

Bet365 giver dig muligheden for at forøge spændingen mens kampen er i gang med et særligt liveoddstilbud.

Placér et før-kampvæddemål på kampen mellem Bayern og Arsenal, og Bet365 giver dig et risikofrit liveoddsvæddemål (op til 250 kr.) på samme kamp.

 

Sådan får du dit risikofrie liveodds-væddemål

For at kvalificere dig til dit risikofrie liveodds-væddemål, skal du blot vædde på kampen FØR kick off, og når kampen er i gang, placerer du et ekstra væddemål (med samme indsats som dit før-kampvæddemål) på et valgfrit væddemål på liveodds-markederne.

Hvis du taber på dit første liveodds-væddemål, refunderes indsatsen op til samme værdi som dit før-kampvæddemål. Hvis du taber og får refunderet din indsats, kan du glæde dig over, at der ikke er tale om en bonus eller lignende som er underlagt gennemspilskrav. Dine refunderede penge er altså ikke underlagt nogle omsætningskrav, hvilket gør dette til et fabelagtigt Champions League-tilbud.

 

Odds på Bayern vs Arsenal hos Bet365 >>

 

bet365-580x330