BONUS
Bet hos Bet365
Odds her
Bet365 har ganske enkelt den bedste live betting konsol. Hos Bet365 kan du spille på så at sige al sport og endvidere se mange kampe live.
VELKOMST BONUS:
VURDERING:

Anmeldelse af Bet365

Hvorfor skal man oddse hos bet365?

bet365 er en britisk bookmaker, som er en af de største i verden. Da de har en dansk licens hos Spillemyndigheden, så betyder det, at alle de gevinster som man vinder på deres side er skattefrie.

Der er også altid et kæmpestort udvalg af odds på alverdens sportsgrene hos bet365. Specielt deres livebetting-sektion er værd at holde et vågent øje med. Her er der nemlig massevis af muligheder, fordi bet365 har et stort udbud på stort set samtlige spilmarkeder.

bet365 har i øvrigt en fremragende bettingplatform til både tablets og mobiltelefoner. De har også en masse interessante kampagner og meget andet. Det er virkelig en bookmaker, som kan alt. Derfor er det heller ikke en tilfældighed, at de er en af verdens største.

Der er også altid mulighed for at oddse på de mest interessante sportsgrene, og der er som skrevet før et kæmpestort spiludbud. Hos bet365 kan man finde odds på de fleste ting, og der er næsten ingen begrænsninger for, hvilke ting man kan oddse på hos dem. Om det så er politik eller underholdning, så er der tonsvis af muligheder for at oddse på det hos bet365.

Derudover synes vi, at bet365 tit har de højeste odds på spilmarkeder som for eksempel asian handicap, begge hold scorer, europæisk handicap, 1×2 og mange andre interessante markeder. Der er i øvrigt høje odds på kampene, uanset om man spiller på dem, mens de er i gang (livebetting), eller før de er startet (prematch-væddemål).

Vi mener også, at man bliver belønnet for sin loyalitet, når man er kunde hos bet365. På trods af at de er en af verdens største bookmakere, så bliver deres kunder stadig belønnet regelmæssigt med flere forskellige former for kampagnetilbud og bonusser.

 

Sådan oddser man hos bet365

Når man kommer ind på bet365s oddsforside, så kan man allerede se, hvor stort deres udvalg er. Her kan man få adgang til tonsvis af bettinginformationer, som man ikke kan finde andre steder. Det kræver ikke særlig lang tid at få styr på bettingplatformen hos bet365, hvor det også er det nemt at danne sig et overblik over bonusser, kampagnetilbud, livebetting og prematch-væddemål. Alt dette og meget mere kan man nemlig finde på deres oddsforside.

Der er konstant fokus på de største kommende sportsbegivenheder på oddsforsiden hos bet365, men hvis man leder efter odds på knap så profilerede sportsgrene eller kampe, så kan man også nemt finde dem i venstre siden af skærmen, hvor der er en menu med alt hvad hjertet begærer.

 

Sådan udfylder man sin oddskupon

Man kan løbende tilføje væddemål til sin oddskupon hos bet365. Oddskuponen findes i højre side af skærmen, og den bliver automatisk opdateret, når man vælger væddemål. Man kan tilføje så mange væddemål, som man har lyst til, og man kan nemt fjerne dem igen, hvis man ikke vil spille på dem alligevel.

Så snart man har valgt sine væddemål, kan man trykke på menuen ”flere spil”, og her kan man vælge, hvor stor en indsats man vil satse. Det er også her man kan væge, om ens væddemål skal spilles som system, som en akkumulatorkupon eller som singler. Hvis man spiller dem som singler eller som system, så kan man endvidere vælge at spille mere eller mindre på nogle bestemte væddemål, hvis man gerne vil det. Man kan altså lidt af hvert hos bet365.

Hvis man spiller systemspil, skal man i øvrigt huske på at ens indsats ganges med det antal kuponer, som man har i sit system.

I oddskuponoversigten kan man også finde ”Mine Væddemål” øverst. Her er det nemt at danne sig et overblik over de kuponer, som man har kørende på nuværende tidspunkt. Ens kuponer er inddelt i tre kategorier: ”Ikke afgjorte”, ”Live nu” og sidst men ikke mindst ”Luk væddemål”. Den sidste kategori er rigtig interessant for folk som gerne vil lukke deres væddemål før tid, og derved sikre deres gevinst, før kampen er færdigspillet.

 

Livebetting – spil mens kampen er i gang

Man kan selvfølgelig også livebette på alverdens sportsgrene hos bet365. Under menuen ”liveodds” finder man deres livebetting-sektion. Her er der et stort udvalg af spil, som dækker nærmest alle spilmarkeder indenfor en bred vifte af forskellige sportsgrene. Hvis man har lyst til at spille på en stor sportsgren, så er chancen stor for, at man kan gøre det hos bet365.

På bet365s hjemmeside kan man i øvrigt se en del af disse events live. Den britiske bookmaker har købt rettighederne til rigtig mange store sportsbegivenheder, hvilket man kan streame i deres indbyggede funktion ”Live billeder”. Det eneste krav er, at man har penge på sin spilkonto.

En af fordelene ved livebetting er, at det er muligt at kigge lidt på kampforløbet, inden man bestemmer sit indskud. Det er for eksempel ikke usandsynligt i sportens verden, at favoritterne eller favoritten kommer tidligt bagud i kampen til trods for, at han, hun eller de var favorit fra kampens start. Når favoritterne eller favoritten er kommet bagud, stiger oddset selvfølgelig markant på favoritsejr. Man kan derfor pludselig få et bedre odds, på noget der lignede en walkover, før kampen begyndte.

Det er dog ikke altid, at det er anbefalelsesværdigt at vente til efter kampstart med at oddse, da tingene også sagtens kan gå den modsatte vej. Hvis favoritterne eller favoritten for eksempel kommer foran, så falder oddset, og værdien forsvinder. I det tilfælde er toget kørt, og man står stadig og venter på perronen.

Først og fremmest skal livebetting ses som et alternativ til de normale prematch-væddemål, da det er risky business, at vente indtil kampen er startet med at spille. Specielt hvis man har spottet et godt odds, inden kampen er begyndt. Det er nemlig ikke sikkert, hvordan oddset udvikler sig, efter kampen er startet.

 

Mobilbetting – nu kan man oddse overalt

bet365 opgraderede for nyligt deres mobilbetting-platform, så nu er det muligt at spille fra næsten alle nyere håndholdte platforme. Dette gælder selvfølgelig også tablets og mobiltelefoner. Det er altså slut med at misse gode væddemål, fordi man ikke lige var i nærheden af en Mac eller en PC.

Hos bet365 er det nemt at bette på både tablets og mobiltelefoner, da det er overskueligt at placere et væddemål på en kamp, hvor end man måtte befinde sig.

bet365 er en af de få bookmakere, hvor man også kan oprette en bruger på ens mobiltelefon eller tablet. Når man har oprettet en bruger, kan man bruge den både fra ens mobiltelefon, tablet, Mac eller PC.

Derudover er det også en fordel, at man ikke skal bruge sit NemID-nøglekort, hvis man logger ind på bet365 fra sin mobiltelefon eller tablet.

Det er altså umuligt at komme udenom, at en af de bedste mobilbetting-platforme i Danmark er bet365s. På trods af at deres spiludbud er enormt, så er det altid nemt at finde lige præcis det, som man søger.

 

Livestream sport hos bet365

Hvis man har penge på sin spilkonto, så kan man livestreame sport hos bet365. Det eneste man skal gøre er at logge ind, og det gør uden tvivl livebetting både nemt og spændende. Man kan altså få en perfekt kombination af livebetting og direkte sport hos bet365.

Deres livestream-service fungerer også fantastisk på både tablets og mobiltelefoner. Det er ensbetydende med, at man kan livestreame alverdens sportsgrene på både sin mobiltelefon og tablet, hvor end man måtte befinde sig.

Livestream-afspilleren kan man finde på bet365s hjemmeside under ”Live billeder”.

Så snart man logger ind på sin bet365-konto, får man dagnag til massevis af gratis sport. Det kan livestreames både fra ens mobiltelefon, tablet, Mac eller PC. Der er kun et krav, og det er som skrevet før, at man har penge på sin spilkonto. Man kan endvidere åbne afspilleren i et separat vindue, men kun hvis man har husket at deaktivere sin adblocker. Hvis ens adblocker er aktiveret, så sørger den for, at afspilleren ikke kan åbnes korrekt.

Besøg bet365

 

Denne anmeldelse er skrevet den 5. december 2017 og er et udtryk for skribentens egne holdninger.

 

Bet365 har dansk spillelicens