Betsafe

Når du åbner en ny betting konto hos Betsafe, får du øjeblikket et tilbud om en velkomstbonus på til 500 kr i form af et risikofrit spil. Det er dog kun én af de mange fordele, du som bettingkunde får hos Betsafe – en af Skandinaviens førende bookmakere.

Licensen er dansk, og det er kundesupporten også, så du får adgang til en verden af spændende odds og spilmuligheden hos en “top of the line bookie”.

 

Sådan åbnes din konto

Har du besluttet dig for at åbne konto hos Betsafe og evt. gøre brug af deres bonustilbud, følger du blot nedenstående vejledning:

Klik HER og du kommer til hjemmesiden.

Klik på ”Åbn konto” på forsiden. Udfyld felterne og følg i øvrigt vejledningen på skærmen.

 

500 kr. oddsbonus

Som ny spiller hos Betsafe får du muligheden for at aktivere en velkomstbonus, hvor Betsafe giver dig et risikofrit spil på op til 500 kr alt efter, hvor mange penge, du sætter ind.

Pengene bliver indsat på din konto med det samme, og du får derfor dobbelt op på dit indskud.

Sådan får du bonussen:

  1. Opret en konto hos Betsafe
    – Husk at benytte registreringskoden pnodds
  2. Lav et indskud på mindst 100 kr.
  3. Klik på “Mine Bonusser” i øverste højre hjørne af Betsafes hjemmeside
    – Her kan du aktivere din bonus

Det er dog værd at bemærke, at hvis du vælger at aktivere bonussen fastlåses dit indskud til bonuspengene, således at de ikke kan udbetales før bonussens gennemspilskrav er indfriet – eller du selv vælger at annullere bonussen.

Som altid gælder en række regler og betingelser for en bonus af denne type, og vi anbefaler, at du bruger to minutter på at læse betingelserne for bonussen igennem på Betsafes hjemmeside, inden du sætter penge ind og aktiverer bonussen.

 

Spiludbud

Betsafe har et godt stort udvalg. Dog går de mere i bredden end i dybden, forstået på den måde at man tilbyder mange sportsgrene, men ofte finder man kun odds på landets bedste og næstbedste række. Så søger du odds på Israelsk 3. division, er det ikke her du finder det.

Omvendt tilbyder man odds på alle de ”normale” sportsgrene – fodbold, håndbold, tennis og basketball. Men også på de mere specielle, det kan nævnes de har stort fokus på Skandinavien, så udvalget af specielt vintersport er også pænt stort.

 

Odds/tilbagebetaling

Her må man sige at de er meget gennemsnitlige. På de store ligaer indenfor f.eks. fodbold ligger de mange gange i toppen, hvad tilbagebetaling angår. I den modsatte grøft ligger de tit på de mindre ligaer, hvor interessen og sikkerheden på holdenes styrker ikke er så stor. Dette er dog gældende for hovedparten af bookmakere, så det er ikke noget specielt gældende for kun Betsafe.

 

Livebetting

Modsat for nogle år siden, har Betsafe i dag en særdeles interessant og velfungerende livebetting-sektion. Udvalget er stort og generelt set må man sige at Betsafe på dette punkt blander sig med de helt store drenge, hvad kvalitet og overskuelighed gælder. Stabiliteten er god, og sjældent ser man der lukkes helt for igangværende udfald. Er man på jagt efter livebetting i topklasse kunne Betsafe være en mulighed.

 

Transaktioner

De mest brugte typer af betalingsmidler findes også hos Betsafe. Det være sig (Dankort, VISA og Mastercard), samt Neteller og Moneybookers. Tidligere var det også muligt at lave en bankoverførsel, det kan man dog ikke mere.

Et minus ved kreditkort-muligheden er, at der skal betales et mindre gebyr. Dette sker på trods af, at mange bookmakere går mere og mere over til, at de betaler gebyret for disse transaktioner.

 

Kundesupport

Her adskiller Betsafe sig positivt i forhold til mange konkurrenter. Både livechat, mail og telefon foregår på dansk døgnet rundt. Med undtagelse af livechatten der mellem kl. 0.00-8.00 bemandes af engelskskrivende personale. Men svartiderne er rigtig gode og generelt er kvaliteten af supporten tæt på at være perfekt. Ganske som de også selv melder ud på deres website er deres mål.

 

Konklusion

En rigtig god bookmaker til din portefølje. Stort udvalg med fokus på Skandinavien, og pæne odds på især de omsætningsmæssigt attraktive markeder, gør dette til en interessant bookmaker for dig som spiller. Derudover bør deres support samt live-sektion fremhæves som særdeles positivt.