Bookmaker: Ajayi går løbeamok i de sidste syv kampe

Billede af Jay Ajayi fra NordicBet

Billede: NordicBet

 

Efter Jay Ajayi er skiftet fra Dolphins til Eagles, er der virkelig kommet gang i hans sæson. Hans skifte fra Miami til Philadelphia gør at den nordiske bookmaker NordicBet forudsiger, at Eagles’ nye runningback kommer til at nå den gyldne grænse på 1000,5 løbe-yards i NFL-grundspillet.

 

Løber Jay Ajayi over eller under 1000,5 yards i grundspillet?
Over 1000,5 yards                             1,80
Under 1000,5 yards                          1,80

 

Spil på hvor mange yards Jay Ajayi løber

 

Jay Ajayis skifte fra Miami til topholdet Philadelphia er allerede begyndt at ligne et ‘match made in heaven’. I sin allerførste kamp for Eagles blev Denver Broncos-forsvaret løbet i stykker af en Ajayi i topform. På ni løb tilbagelagde han 77 yards. Det er et gennemsnit på 8,5 yards pr. løb. Selvom den store, stærke running back indtil videre kun har løbet 542 yards i denne NFL-sæson, så er der rigtig mange ting som tyder på, at Philadelphias imponerende offensiv for alvor kan kickstarte Ajayis sæson.

Hvis man kigger på oddsene fra den nordiske bookmaker NordicBet, så er deres vurdering, at Ajayi med stor sandsynlighed kommer til at nå den gyldne grænse på 1000,5 løbe-yards i de sidste syv kampe af NFL-grundspillet. Hvis Ajayi i NFL-grundspillet formår at løbe over 1000,5 yards, kan man få odds 1,80. Hvis han derimod ikke når den gyldne grænse på 1000,5 yards, giver det også odds 1,80.

– Selvom Ajayi har haft svært ved at leve op til sidste års formidable præstationer, viste han i sin debut, hvorfor Eagles ikke tøvede med at handle sig til ham, siger pressechefen for NordicBet Thomas Holm.

– I Philadelphia kommer Ajayi samtidig til at løbe bag en af ligaens bedste offensive linjer, der har medvirket til at Eagles har NFL’s tredjebedste løbeangreb, udtaler han endvidere.

– Den eneste årsag til, at vi er lidt mådeholdende med Ajayis sæsontotal skyldes, at han kommer til at dele arbejdet med LeGarrette Blount og Corey Clement, siger han afslutningsvis.

I denne uge sidder Jay Ajayi og Philadelphia Eagles over. Den 19. november venter Dallas Cowboys i et ophedet NFC East-opgør.

 

Spil på hvor mange yards Jay Ajayi løber