Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Bookmakere

 

Hvad er en bookmaker?

En bookmaker er kendetegnet for en person, som udbyder væddemål til andre. I gamle dage hvis man skulle oddse på fodboldkampe eller andre sportsgrene, så gjorde man det hos en “bookmaker”, som var en privat person.

Langsomt udbredte fænomentet sig, og det er ikke ofte, at man støder på en enkelt person, som er bookmaker. I dag er det hovedsageligt hjemmesider eller kiosker der står for dette, hvor du kan vædde på sportsgrene, og vinde et stort beløb, hvis du er heldig.

Fænomentet er blevet voldsomt udbredt, og I dag kan du finde bookmakere over det hele. For år tilbage var det mest normale, at man gik ned I kiosken, hvor man I Danmark kun kunne spille hos sin lokale Danske Spil udbyder. Dengang gik man ned til forhandleren og udfyldte en lille tipskupon, som de efterfølgende kørte igennem maskinen. Derefter kunn man gå ned I kiosken dagen efter, og hæve sin gevinst, hvis man altså havde vundet.

 

Online Bookmakere

I dag er det langt mere udbredt at spille på nettet, så man behøver ikke længere gå ud af hjemmet for at oddse på sport. På nettet er der mulighed for at spille på næsten hvad som helst, og det er altså kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan spille på.

Hvad end du er til fodbold fra de bedste ligaer, eller helt ned til den polske 3. divison, som er der altså mulighed for at spille på hvad som helst. Det er ikke kun fodbold, der kan spilles på, men også tennis, håndbold, basketball, og mange andre sportsgrene.

Det er muligt at spille på de allermindste sportsgrene hos de største bookmakere, hvor du kan spille på enten bordtennis, vandpolo eller E-Sport, når der er store events.

 

Liveodds hos Bookmakere

Hos online bookmakere er der ligeledes mulighed for at live-bette, en anden ting der heller ikke var muligt, hvis vi går nogle år tilbage I tiden. Live-Betting betyder, at du kan sidde hjemme I din sofa eller på farten, og spille på begivenheder, som allerede er gået I gang.

Her er det fuldstændig ligemeget, om der er spillet 1 minut af opgøret eller 88 minutter. Du kan spille fra kampen er gået I gang og til kampen bliver fløjtet af igen. I gamle dage var det ikke muligt at bette, når kampen først var gået I gang. Så hvis du bare var et par sekunder for langsom til at aflevere din kupon, så var der intet at gøre.

De problemer har man altså ikke længere, og Live-betting er blevet en af de mest populære ting hos bookmakere. Det er her, de tjener de fleste penge, men også her, at spillerne kan vinde de fleste penge. Du kan spille på, hvem der scorer det næste mål, hvem der får det næste hjørnespark, og naturligvis også, hvem der vinder kampen. Dette og mange flere væddemål, har du mulighed for at spille på, hvis du live-better hos en bookmaker.

 

Bookmakere bonusser

En anden stor fordel ved at spille hos en online bookmaker er, at du har mulighed for at få en eller flere bonusser. Dette har du ikke mulighed for, hvis du går ned I din lokale kiosk for at oddse.

En meget typisk bonus er, at bookmakeren giver dig en velkomstbonus. Det er oftest en bonus, hvor du får 100 % på din første indbetaling hos den pågældende bookmaker på helt op til 1000 kr. Det betyder med andre ord, at hvis du indbetaler 1000 kr. Til din konto, så giver bookmakeren dig 1000 kr. Ekstra, som du kan spille for.

Det kan være fristende at udbetlae de 1000 kr. Du lige har fået, men det er naturligvis ikke en mulighed. Bookmakerne har derfor noget, der hedder et gennemspilskrav, hvor du skal spille din bonus igennem et vist altid gange. Det er typisk 6 gange, som du skan genmemspille din bonus.

Bookmakerne har da også mange andre tilbud og bonusser, hvor du I løbet af din tid hos bookmakeren kan få det, der hedder en loyalty bonus, som er en bonus du får, hvis du spiller meget hos bookmakeren. Så giver de en bonus, som du kan benytte dig helt frit af.

Bookmakerne har også ofte nogle specielle promotions, hvor du kan få lov til at placere et bet helt risikofrit, eller kan få ekstremt høje odds I forhold til, hvad markedet ellers byder på.

 

Bookmakere på smartphone og tablet

I dag er det blevet så nemt at bette. Man behøver ikke længere går ned I kiosken, og nu behøver du faktisk ikke engang rejse dig fra sofaen. Onlinebetting er blevet voldsomt populært på de små håndholdte enheder. Hvis du er I besiddelse af en smartphone eller en tablet, så har du mulighed for at bette fra en af disse enheder.

Det betyder altså, at du ikke behøver at rejse dig længere, men kan sidde og placere dine bets tilbage lænet I din sofa, på vej på arbejde, eller på vej på arbejde. Du kan sågar gå en tur med hånden, og samtidig kan du gå og spille live på, hvilket fodboldhold, der scorer det næste mål, eller hvilket fodboldhold, der vinder den næste kamp.

En anden stor fordel ved, at bookmakerne er kommet ned på din smartphone eller tablet er, at du ikke længere behøver at bruge NEM-id for at logge ind. Dette er en nødvendighed, hvis du vil bette via din computer. Det er dog stadig muligt at benytte sig af sin smartphone eller tablet, uden at skulle logge ind via NEM-id.

 

Bookmakere med dansk licens

Der findes efterhånden rigtige mange bookmakere på nettet, så mange, at det kan være svært at nævne dem alle. Desværre er det ikke alle disse bookmakere, vi som danskere kan få lov at spille hos, da det kræver, at de har dansk licens.

De bookmakere, der ikke har dansk licens, har ikke lov til at operere på det danske marked, og hvis man alligevel skulle finde vej til en af disse bookmakere, så skal der betales skat af ens gevinster.

Der er dog mange bookmakere, der opererer på det danske marked, da de har dansk licens, om dem har du rig mulighed for at spille hos.

På forsiden af Bonusodds.dk kan du se alle de bookmakere, der har dansk licens, som du kan spille hos, hvor dine gevinster