Champions League er endelig tilbage! Få boostede odds på de bedste angribere

Tirsdag aften vender Champions League, Europas fineste klubturnering, endelig tilbage efter en lang vinterpause. Det betyder, at vi igen får muligheden for at se nogle af verdens største stjerner, når de tørner sammen på Europas største stadions. I år har lodtrækningen forkælet verdens fodboldfans, da der er flere store møder. For eksempel møder Paris Saint Germain Real Madrid, imens Juventus brager sammen med Tottenham Hotspur. Der er altså nok at glæde sig til, og nu får man endnu en grund til at følge midtugens kampe. Unibet har nemlig boostet oddset på, at fire af af Europas bedste angribere scorer, når de indtager banen tirsdag og onsdag.

 

Odds på Champions League hos Unibet

 

Så høje er de boostede odds

Unibet har valgt de fire varmeste angribere fra tirsdagens og onsdagens i alt fire kampe. Oddsene på de kommer på tavlen er herefter blevet forøget markant, og man kan finde stor værdi som spiller. Forneden ses de fire boostede odds.

Spiller Odds
Raheem Sterling 3,00
Gonzalo Higuain 2,60
Mohamed Salah 3,00
Neymar 2,75

Kampagnen er online mellem den 12. februar og den 14. februar indtil kampene starter. Man kan altså ikke få de boostede live. Man finder spillende ved at logge ind på Unibet og så vælge “Unibet Specials” og herefter “Fodbold/Goalscorer Specials”.

 

Denne uges Champions League-program:

  • Tirsdag: FC Basel – Manchester City
  • Tirsdag: Juventus – Tottenham Hotspur
  • Onsdag: FC Porto – Liverpool
  • Onsdag: PSG – Real Madrid

 

Sådan er spillernes chancer for at score

Raheem Sterling

23-årige Raheem Sterling har været fantastisk for Manchester City i denne sæson. Sterling er ikke længere blot en talentfuld spiller, der kan en masse tricks med bolden, han er nu også en kynisk angriber, der udnytter sine chancer. I denne sæson har han scoret hele 15 mål i Premier League, hvilket er mere end han nåede i sine to første sæsoner som Manchester City-spiller til sammen.

I Champions League-gruppespillet scorede Sterling ydermere i fire af hans fem kampe. Han kom på tavlen i begge kampe imod Napoli, imens han også scorede imod Feyenoord og Shakhtar Donetsk. Dermed beviste han også, at han sagtens kan score, når han står over for gode modstandere på den store scene.

Sterling er uden tvivl den af de fire udvalgte angribere, der har den nemmeste modstander. Manchester City møder FC Basel på udebane, og de forventes at vinde komfortabelt. Dermed bør Sterling også komme frem til masser af chancer fra sin plads på fløjen.

 

Gonzalo Higuain

Chancer bør Gonzalo Higuain også komme frem til. Den argentinske angriber spiller sammen med resten af Juventus imod Tottenham Hotspur. Englænderne er naturligvis et fremragende fodboldhold, hvilket de har bevist flere gange i denne sæson. Tottenham mangler dog noget taktisk snilde, og de kan sagtens få ørerne i maskinen imod de dygtige italienere. Juventus har vundet deres seneste 11 kampe i alle turneringer, og Higuain har scoret et hav af mål i denne sæson. Hele 14 Serie A mål er det blevet til, hvoraf det seneste kom i weekendens sejr over Fiorentina. I starten af måneden scorede han endda hattrick, da Juventus smadrede Sassuolo med 7-0 på hjemmebane.

 

Mohamed Salah

Egyptiske Mohamed Salah har været en kæmpe oplevelse i denne sæson. Han er i øjeblikket topscorer i Premier League, og han er godt i gang med at overtage hele England. Han har tegnet sig for vanvittige 22 ligatræffere i 26 kampe i denne sæson, og han virker nærmest ustoppelig. Salah kan score på alle måder, og han har en magisk egenskab til altid at finde vejen til målet.

Salah har ovenikøbet fordel af, at han i FC Porto møder en overkommelig modstander. Det portugisiske storhold bliver naturligvis ingen walkover for Merseyside-klubben, men de er alligevel det næstsvageste af de otte hold i ottendedelsfinalerne. Derfor er Liverpool også store favoritter til at gå videre, og det skal Salah naturligvis udnytte. Han er en altafgørende brik for Liverpool, og han bør komme frem til masser af chancer imod et Porto-forsvar, der er yderst usikkert imod de bedste modstandere. Dette så man blandt andet i gruppepsillet i efteråret, hvor det i alt lukkede hele ti mål ind imod Besiktas, RB Leipzig og AS Monaco.

 

Neymar

Den brasilianske verdensstjerne skal op imod Real Madrid. På papiret ligner det en svær modstander, men spanierne befinder sig i en dyb krise for tiden. Kongeklubben kan simpelthen ikke holde modstanderne fra at score, hvilket tegner fremragende for Neymar. Faktisk har Real Madrid kun én clean sheet i de seneste ni kampe. I disse har de lukket hele 13 mål ind på trods af, at de har mødt et hav af elendige modstandere.

Hvor Real Madrid ikke kan lade være med at lukke mål ind, så kan Neymar ikke lade være med at score. I de seneste ni kampe har han scoret tolv mål alene, altså blot et mindre end Real Madrid har lukket ind i samme periode. Brasilianeren er PSG’s absolutte stjerne og omdrejningspunkt. Holdets spillestil handler helt og holdent om at sætte Neymar i scene og give ham de bedste forudsætninger for at gøre sin ting og sikre sejrene. Dette bliver også tilfældet imod Real Madrid.

Neymar har i øvrigt været rygtigt heftigt til Real Madrid på det seneste, og det er meget muligt, at dette er en ekstra motivation for ham. Det samme er Neymars fortid som Barcelona-spiller. Der er ingen tvivl om, at han vil gøre sit allerbedste og mere til for at forværre Real Madrids krise.

 

Få forhøjede odds hos Unibet