Champions League odds-tilbud: Spil 100 kr. og få 100 kr. risikofrit live-væddemål

Champions_League_Logo_Livescore

Så er det i denne uge, at årets Champions League finalister skal findes, og det fejrer Unibet med et super Champions League odds-tilbud. Spil 100 kr. på en af de to semifinaler før kick off, og bliv belønnet med et 100 kr. risikofrit LIVE-væddemål.

Det betyder f.eks. at du kan spille 100 kr. på aftenens kamp mellem Bayern München og Atletico Madrid, og i morgen har du så et 100 kr. risikofrit LIVE-væddemål til Real Madrid vs Manchester City. Med LIVE menes selvfølgelig, at væddemålet skal placeres efter kick off via Unibets liveodds-markeder.

Taber du på dit risikofrie LIVE-væddemål, modtager du en refundering af indsatsen i iskolde kontanter uden gennemspilskrav.

 

Sådan bruger du odds-tilbuddet

Først logger du ind hos Unibet og accepterer tilbuddet under “Min Bonus”. Herefter placerer du et væddemål på præcist 100 kr. på en af Champions League semifinalerne FØR kampstart. Oddset på dit kvalificerende væddemål skal være mindst 1.40, og denne indsats er altså ikke risikofri.

Så snart dit kvalificerende væddemål er afgjort, modtager du automatisk et risikofrit livespil.

Tilbuddet udløber kl. 20.45 når der er kick off i Bayern vs Atletico, så det er nu du skal slå til.

Besøg Unibet.dk her >>

 

Herunder kan du se Unibets aktuelle odds på Bayern München vs Atletico Madrid, som du skal spille på, for at aktivere dit 100 kr. risikofrie LIVE-væddemål.

odds_bayern_vs_atletico