Kom med dine CL-forudsigelser og vind risikofrie spil på Europa League

Champions League nordicbet

Der er ikke mange ting, der er bedre end at lave en forudsigelse og vise sine venner og familie, at man er klogere end dem. At få håneretten er altid sjovt, hvad enten man laver forudsigelser om fodbold, madlavning eller, hvor langt en kænguru kan hoppe. Det er dog ekstra sjovt, hvis man også bliver belønnet for sine gode forudsigelser. Netop dette er nu tilfældet hos NordicBet, hvor man kan optjene et risikofrit spil på hele 150 kroner for en god forudsigelse om aftenens Champions League-kampe. Her skal man gætte på, hvor mange skud på mål, der kommer i de to kampe, og alle med det rigtige svar bliver belønnet.

Aflever din forudsigelse hos NordicBet her

Sådan gør man

NordicBets kampagne er yderst simpel. Alt man skal gøre er faktisk blot at gætte på, hvor mange skud på mål, der kommer i onsdagens to Champions League-kampe. Det er helt gratis at deltage, og der ingen krav om, at man skal oddse på kampene eller noget i den dur. Alligevel kan man vinde et risikofrit spil til torsdagens Europa League-kampe.

Man har syv forskellige svarmuligheder:

  • 0 – 9
  • 10 – 11
  • 12 – 13
  • 14 – 15
  • 16 – 17
  • 18 – 19
  • 20 +

Hvis man gætter rigtigt, bliver man med det samme belønnet med et risikofritspil på 150 kroner til Europa League. Hvis man gætter forkert, er der ingen skade sket, så det er fuldstændig risikofrit at deltage. Det eneste krav til deltagerne er faktisk bare, at man skal have en konto hos NordicBet. Hvis man ikke allerede har en konto hos bookmakeren, kan man heldigvis sagtens nå at oprette en. Som ny kunde har man endda krav på en kæmpe bookmaker bonus.

Få 1.000 kr. i odds bonus hos NordicBet

Som ny kunde hos NordicBet kan man hente en stor odds bonus på hele 1.000 kroner. Denne bonus er delt i en indskudsbonus og så et free bet. Størrelsen af bonussen afhænger selvfølgelig af ens eget indskud, men uanset hvor meget eller lidt, man indsætter, bliver man flot betalt.

Den maksimale bonus får man ved at indsætte 500 kroner. Det giver nemlig hele 1.000 kroner i odds bonus, der er delt på 500 kroner i indskudsbonus og 500 kroner i free bet. Indskudsbonussen er på 100 procent, hvorfor ens første indskud altså bliver fordoblet med op til 500 kroner. Free bettet gives efter følgende formel:

Første indskud Free bet
100 – 199,99 kroner 100 kroner
200 – 499,99 kroner 200 kroner
500 + kroner 500 kroner

NordicBets odds bonus er en af de allerbedste på det danske marked, da man her både får indskudsbonus og et free bet. Det er der ingen, der kan konkurrere med. Det kan derfor virkelig betale sig at oprette sig hos NordicBet og give den gas med odds.

Få 1.000 kroner i NordicBet bonus

 

Regler og vilkår for NordicBet odds bonus

Ens bonus skal gennemspilles seks gange til odds 2,00 eller højere. Det skal ske indenfor 60 dage, da bonussen ellers forfalder. Så snart man har gennemspillet sin bonus, kan man hæve den.

Ens free bet skal bruges indenfor 60 dage for ikke at forfalde. Man bestemmer helt selv, hvordan man bruger sit free bet. Det kan derfor bruges på alle begivenheder, lige fra Vild med dans til den bulgarske cricket-turnering, så længe NordicBet udbyder spil på dem. Man kan både bruge det prematch og live, og der er heller ingen krav til minimumsodds eller lignende.

Hvis ens free bet vinder, får man nettogevinsten udbetalt. Denne skal omsættes tre gange til odds 1,50 eller højere. Så snart dette er gjort, kan man hæve sin gevinst.

Konkurrencens regler og vilkår

NordicBets konkurrence er åben for alle spillere, der er bosat i Danmark. Man skal have en konto hos NordicBet for at kunne deltage, og man skal levere sine svar før kampene starter. Man kan kun levere et svar, og alle svarene er baseret på de officielle statistikker fra Uefa.com. Dermed slipper man også for selv at skulle sidde og tælle skud på mål, når man nyder kampene.

Ens risikofrie spil skal aktiveres inden, man afgiver sit spil. Det gør man ved at krydse af i check-boksen på spillekuponen. Man skal som minimum have 150 kroner på sin konto for at kunne placere sit risikofrie væddemål på 150 kroner.

Man bestemmer helt selv, hvilket Europa League-væddemål man vil bruge sit risikofrie væddemål på. Man kan både bruge det prematch og live og både på mobil, computer og tablet. Man skal dog huske at bruge det torsdag, da væddemålet ikke kan gemmes.

Hvis ens væddemål tabes får man med det samme sine 150 kroner tilbage. Der er ingen omsætningskrav forbundet med tilbagebetalingen overhovedet. Vinder man, får man hele gevinsten, også indsatsen, udbetalt. Nettogevinsten skal herefter gennemspilles tre gange til odds 1,50 eller højere før, at man kan udbetale den. Det skal ske indenfor 60 dage. Det er værd at bemærke, at cash out og systemspil ikke tæller med i omsætningen.

 

Deltag i konkurrencen her