Dagens boostede EM odds: Spil på Lewandowski, Müller, Rooney eller Bale til at score

unibet_boosted_odds_bale

Unibet er en af de helt store EM-bookmakere denne sommer, hvor der er masser af saftige odds på EM-kampene. Men de normale høje odds på EM er åbenbart ikke nok for Unibet, for hver dag booster bookmakeren nemlig forskellige udvalgte odds på dagens kampe, og gør det endnu mere lukrativt at fyre dét der singlespil afsted på én spiller til at score eller lignende.

Torsdag d. 16. juni er der således både England mod Wales og Tyskland mod Polen på programmet i Frankrig, og derfor er der også boostede odds på et par af de varmeste målscorer-emner i netop disse fire EM-lejre.

På kampen England vs Wales er det således Wayne Rooney og Gareth Bale, der har fået boostede odds på deres navne, og i Tyskland vs Polen er det Thomas Müller og Robert Lewandowski, som kan spilles som målscorere til ekstra høje odds.

Når du vinder på dit boostede odds, får du hele gevinsten udbetalt som kontanter, så her er der ingen trælse gennemspilskrav på dine gevinster. Det er bare om at sige tak for de flotte odds, og stikke pengene i inderlommen.

Find de høje EM-odds hos Unibet.dk >>

 

Boostede EM odds hos Unibet d. 16. juni 2016:

Boostede odds på England vs Wales kl 15.00:

Gareth Bale til at score 3.55 4.25
Wayne Rooney til at score 3.00 3.50

Boostede odds på Tyskland vs Polen kl 21.00:

Robert Lewandowski til at score 2.90 3.50
Thomas Müller til at score kampens første mål 4.90 5.50
Tyskland vinder begge halvlege 4.20 4.50

 

Find de høje EM-odds hos Unibet.dk >>

 

unibet-580x330