Dagens Double: AGF vs Esbjerg og Liverpool vs Chelsea

dagens-double

Dagens Double

AGF vs Esbjerg | AGF: Odds 1.95

Liverpool vs Chelsea | Liverpool: Odds 1.91

Samlet: Odds: 3.72

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

 

AGF vs Esbjerg

På papiret er der ikke meget at spille om i AGF vs Esbjerg-opgøret i dag på Ceres Park i Aarhus, men faktum er, at AGF stadig ikke har vundet under Glen Riddersholm i Superliga-regi, og det er en plet den ambitiøse chefttræner med tilnavnet “Guld Glen” gerne vil have vasket af sit C.V.

I de seneste to kampe (pokalfinalen mod FCK og udekampen mod FCM), har AGF’erne leveret stabile præstationer på et højt niveau, i dag kan klubben ydermere fejre deres mangeårige målmand – anfører Steffen Rasmussen – som i dag spiller sin kamp nr. 400 for klubben. Den slags plejer at give et ekstra boost til motivationsfaktoren, og selvom AGF må undvære midtbaneslideren Jens Jønsson pga. karantæne, er Esbjerg ramt af langt flere skader. Således er Ryan Laursen, Jacob Sørensen, Robin Söder, Victor Palsson og Emil Lyng alle ude med skader, og Ronnie Schwartz – Esbjergs store offensive trussel – sidder over med karantæne.

Samtidigt er det 11 udekampe siden Esbjerg har vundet på fremmed græs, og selv på hjemmebane er det ved at være et stykke tid siden Esbjerg har vundet. Senest de to hold mødtes, var netop i Esbjerg, hvor EfB vandt 2-1 i et opgør, hvor AGF dominerede kampen mens Esbjerg var mere konsekvente foran målet. Siden da er Esbjerg kun blevet dårligere, og vi kan kun se AGF vinde denne kamp til odds 1.95.

 

Liverpool vs Chelsea

I Liverpool kommer Chelsea på besøg på Anfield, hvor The Reds igennem længere tid har været imponerende foran egne fans. Samtidigt ser det ud til Chelsea er gået på sommerferie. I sidste kamp tabte Chelsea 3-2 ude til bundholdet Sunderland, hvor John Terry så rødt i det 90. minut, og sæsonen er derfor slut for Chelsea-anføreren. Chelsea kan ikke nå mere i tabellen i år, hvor man netop nu er nr. 9, men kan dog rutsje helt ned på en 11. plads, hvis der ikke kommer flere point på tavlen i sæsonens to sidste kampe.

Liverpool har derimod stadig en chance for at tilspille sig en plads i Europa League, omend det ikke længere er i deres egne hænder. I første omgang skal Liverpool hente seks point i de to sidste kampe, og derudover sætte deres lid til hjælp fra andre hold.

Vi forventer en stærk indsats fra Liverpool-holdet på Anfield i aften, og tager The Reds til at vinde til odds 1.91.

Dermed er det samlede odds på Dagens Double på 3.72.

 

Dagens Double som den ser ud hos Unibet:

dagens_double_11052016

 

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

unibet-580x330