Dagens Double: Ajax slår Legia og FCK vinder i Parken

dagens-double

Dagens Double

Ajax vs Legia Warszawa| Ajax: Odds 1.40

FCK vs Ludogorets | FCK: Odds 1.80

Samlet: Odds: 2.52

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

Ajax vs Legia

Ajax dominerede det første opgør totalt, men fik ikke udnyttet det ved at komme på måltavlen. Den første kamp sluttede nemlig 0-0 i Polen, hvilket ikke er det bedste resultat for Legia. Polakkerne skal frem og score – eller satse på straffekonkurrence – hvis man vil videre her, og samtidigt er Ajax et stærkt hjemmehold, som normalt finder vejen til nettet foran eget publikum.

Legia vil leve på omstillinger sålænge kampen står 0-0, men så snart Ajax kommer foran – og det tror vi de gør hurtigt – vil Legia være nødsaget til at satse mere fremad banen, og det kan meget vel ende med en storsejr til hollænderne. Overvej handicap-odds på Ajax, hvis du er mere risikovillig.

 

FCK vs Ludogorets

Der bliver knald på i Parken i aften, når FCK tager imod Ludogorets. FCK fører 2-1 fra det første opgør i Bulgarien, og bør afgøre sagerne med en sejr hjemme. Husk på, FCK har kun tabt én kamp hele sæsonen, hvilket var 1-0 nederlaget ude mod Leicester i Champions League. Samtidigt er FCK uhyggeligt overlegne i København, så vi forventer bestemt ikke, at Ståle Solbakken og Co. forærer noget væk her til de bulgarske mestre.

Scorer FCK tidligt, kan det ydermere udvikle sig til en blowout á la FCK vs Club Brügge i efteråret.

 

Dagens Double som den ser ud hos Unibet: