Dagens Double: FCM vs Randers og Mainz vs Dortmund

unibet-300x300Dagens Double

FCM vs Randers – FCM og begge hold scorer: Odds 4.40

Mainz vs Dortmund – Dortmund: Odds 1.50

Samlet: odds 6.60

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

 

Odds på FCM vs Randers og Mainz vs Dortmund

I Dagens Double på Bonusodds.dk kigger vi mod Superligaen i den første kamp på kuponen, og her har vi et godt øje til et målrigt opgør i Herning, hvor FCM hjemme tager imod Randers.

FCM vs Randers er et vaskeægte topopgør i Superligaen mellem ligaens førerhold og regerende mestre fra FC Midtjylland og kronjyderne fra Randers. Vi skal kun tilbage til d. 27. september i år for at finde det seneste opgør mellem disse to klubber, og her vandt FCM den dramatiske kamp på udebane med 0-2, og denne gang tror vi igen på at FCM trækker det længste stik. FCM er et usædvanligt stærkt hjemmehold og derfor er det almindelige odds 1.85 hos Unibet på FCM sejr værd at overveje, hvis man ønsker at minimere risikoen for at ryge af på denne kamp. Men vi vurderer, at der kommer mål i begge ender i denne kamp, og derfor tager vi det lukrative odds 4.40 på FCM sejr og at begge hold scorer i kampen. Det spil finder du hos Unibet under de særlige kampbegivenheder-odds på FCM vs Randers-markedet.

Kuponens anden kamp finder vi i Tyskland, hvor Mainz hjemme tager imod Dortmund. Godt nok har Dortmund ikke vundet de seneste tre kampe i Bundesligaen, men Mainz er – efter en god start på sæsonen – gået lidt ned i kadence, og det ligner umiddelbart en sejr til topholdet fra Dortmund i dette opgør som skal have tre point med hjem fra opgøret, hvis ikke Bayern München skal stikke af i toppen. München har vundet samtlige 8 kampe i Bundesligaen i år, og Dortmund er derfor allerede 7 point efter i stillingen.

unibet-580x330