Dagens Double: Lyngby slår Esbjerg og FCM vinder i Randers

dagens-double

Dagens Double

Lyngby vs Esbjerg| Lyngby: Odds 2.12

Randers vs FCM | FCM: Odds 2.45

Samlet: Odds: 5.19

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

Lyngby vs Esbjerg

 

Esbjerg lagde fra land med en flot 3-0 sejr hjemme over Sønderjyske i forårspremieren, men vi venter lige med at afblæse krisesnakken om Esbjerg lidt endnu. EfB var bestemt et af de ringeste hold i Superligaen gennem 2016, og sejren mod Sønderjyske skal også ses i lyset af en stor spillerafgang hos Haderslev-klubben denne vinter. Vi spår heller ikke Sønderjyske noget stort forår.

Lyngby derimod har imponeret stort i efteråret, og kom fra land med en 0-1 sejr i Farum. Vi tror de fortsætter stimen hjemme mod Esbjerg, som til gengæld kommer ned på jorden igen mod David Nielsens tropper.

 

Randers vs FC Midtjylland

 

Randers tabte deres fire sidste kampe i efteråret, og lagde fra land med et pinligt 3-0 nederlag i Odense til OB. Målsætningen er stadig til top 6 og en plads i mesterskabsspillet, men vi ser meget mere kvalitetet i FC Midtjyllands hold og præstation i forårspremieren. Godt nok blev det kun til 0-0 hjemme mod Viborg, men FCM var også reduceret til 10 mand efter en time, og skabte alligevel flest chancer i derbyet på Heden.

FCM skal i gang med årets første sejr, og desværre for Randers, så tror vi den kommer i aften.

 

Dagens Double som den ser ud hos Unibet: