Dagens Double: Odds på Chelsea vs Everton og Aston Villa vs Leicester

dagens-double

Dagens Double

Chelsea vs Everton | Everton: Odds 4.65

Aston Villa vs Leicester | Leicester: Odds 2.16

Samlet: Odds: 10.04

 

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

 

Chelsea vs Everton

Chelsea er kommet bedre i gang og har ikke tabt de seneste fem kampe i Premier League. Men alligevel har vi på fornemmelsen, at Everton kan tage fusen på Chelsea i dag. Sagen er nemlig den, at Chelsea har haft svært ved at åbne modstandernes forsvar i gennem hele sæsonen, og det lader til, at når Chelsea blæser til angreb og scorer et par mål, så gør modstanderne det samme. Dette blev senest illustreret i 2-2 kampene på hjemmebane mod West Bromwich og Watford, to hold Chelsea ikke burde lade score to mål på Stamford Bridge.

Chelsea er stadig ikke helt oppe i gear, og nu kommer Everton på besøg – Everton som kun har tabt én kamp på fremmed græs i denne sæson. Everton har vundet tre og spillet seks uafgjort på udebane, og vi tror Evertons solide defensiv bliver et problem for Chelsea i dag. Hvis Romelu Lukaku kan score et mål eller to, kan det meget nemt ende med en overraskelse her.

Odds 4.65 på Everton er simpelthen for højt, og det ryger med på kuponen.

 

 

Aston Villa vs Leicester

Leicester slog senest Tottenham 1-0 på White Hart Lane, og fra det møde – mod et af Premier Leagues bedste hjemmehold i øjeblikket – drager Kasper Schmeichel og co. nu direkte videre til Birmingham, hvor Premier Leagues bundhold venter.

Aston Villa har naturligvis brug for alle tre point, hvis man vil væk fra nedrykningspladserne, og det betyder, at Villa formentligt vil søge sejren her. Spørgsmålet er, om det ikke går Aston Villa som det er gået mange andre hold der har angrebet Leicester i denne sæson, nemlig ikke ret godt. Leicesters forsvar er som en mur i de fleste kampe, og samtidig er man umådeligt giftige på omstillinger.

Vi forventer Aston Villa vil forsøge at angribe Leicester i et åbent opgør, og Leicester kommer til at straffe det med flere scoringer. Kasper Schmeichel er i sit livs form i øjeblikket, og stod en fantastisk kamp mod Tottenham forleden. Han holder buret rent igen, og Leicester vinder kampen til odds 2.16.

 

Dagens Double som den ser ud hos Unibet:

dagens_double_16012016

 

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

unibet-580x330