Dagens Double: Odds på Copa del Rey-kampene

dagens-double

Dagens Double

Sevilla vs Mirandes | Sevilla 0-1: Odds 1.67

Valencia vs Las Palmas | Valencia: Odds 1.63

Samlet: Odds: 2.72

 

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

 

Copa del Rey-kvartfinaler

I Dagens Double kigger vi på Copa del Rey-kvartfinalerne torsdag d. 21. januar 2016. Her tager Sevilla imod Mirandes, mens også Valencia skal i aktion mod Las Palmas.

Sevilla ligget nr. 7 i La Liga og har spillet en god sæson på hjemmebane med ni sejre i 11 opgør. Her møder de Mirandes fra Segunda Division. Mirandes er pt. nr. 11 i den næstbedste spanske række som tæller i alt 22 hold.

Vi har med den bløde mellemvare at gøre, og Sevilla bør køre Mirandes midtover i dette opgør. Vi tror på den storsejr til Sevilla, som skal have løjerne “afgjort” inden returkampen, men da det er Copa del Rey besinder vi os og nøjs med det spinkle handicap 0-1 til odds 1.67.

I den anden kamp er vi glade for oddset på Valencia. Valencia har brug for succes i Copa del Rey, da man ikke umiddelbart ser ud til at kvalificere sig til Europa via La Liga i denne sæson. Valencia gik videre til kvartfinalen efter 7-0 samlet mod Granada i 1/8-dels finalerne, hvilket måske vidner om, at Valencia tager denne turnering seriøst i år.

Vi snupper Valencia på kuponen til 1.63.

Dagens Double som den ser ud hos Unibet:

dagens_double_21012016

 

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

unibet-580x330