Dagens Double: Odds på Cypern vs Bosnien og Holland vs Tjekkiet

unibet-300x300Dagens Double

Cypern vs Bosnien – Under 2,5 mål: Odds 1.73

Holland vs Tjekkiet – Begge hold scorer: Odds 2.10

Samlet: odds 3.63

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

 

Odds på Cypern vs Bosnien og Holland vs Tjekkiet

I Dagens Double på Bonusodds.dk kigger vi igen mod EM 2016-kvalifikationen, hvor der i aften sættes et umiddelbart punktum. Når kampene i aften er fløjtet af, kender vi nemlig svaret på, hvilke nationer der er EM-klar og hvem der skal i playoff-kampe om de fire resterende pladser.

En af de puljer hvor der er mest spænding om udfaldet er i Gruppe B, hvor tre nationer i aften kan snuppe tredjepladsen – nemlig Israel, Cypern og Bosnien.

Netop Cypern og Bosnien mødes i en afgørende kamp på Cypern, hvor hjemmeholdet med en sejr kan overhale Bosnien på tredjepladsen. Det kræver dog, at Belgien samtidig slår Israel hjemme. Vi vil ikke spekulere for meget i hvem der rent faktisk vinder aftenens kampe i Gruppe B, men vi har derimod et godt øje til Under 2,5 mål i Cypern vs Bosnien til odds 1.73 hos Unibet.

Det spil kombinerer vi med at “Begge Hold Scorer” i kampen Holland vs Tjekkiet. Her kan man være fræk at spille Tjekkiet til odds 7.00 netop nu, og et kig på stillingen vil da også retfærdiggøre dette spil. Tjekkiet er nr. 2 i puljen, men er allerede kvalificeret til EM, og har derfor ikke det samme at spille for som Holland, som SKAL vinde denne kamp, hvis man vil gøre sig forhåbninger om, at spille playoff om en plads ved EM 2016. Holland er dog også afhængig af at Tyrkiet hjemme sætter point til mod gruppens absolutte førerhold, Island.

Hvor mange reserver Tjekkiet stiller med i startopstillingen ved vi endnu ikke, men i hvert fald virker odds 7.00 på Tjekkisk sejr vanvittigt højt. Især når man kigger på hollændernes præstationer på det seneste. Én ting der dog plejer at være garanti for i Hollands kampe er mål, og især i denne kamp hvor Holland SKAL vinde. Ellers er det farvel. Derfor sætter vi pengene på at begge hold scorer til odds 2.10 hos Unibet, fordi der plejer at være mål i begge mandskaber.

unibet-580x330