Dagens Double: Odds på Everton vs Man City og Udinese vs Atalanta

dagens-double

Dagens Double

Everton vs Man City | Uafgjort: Odds 3.80

Udinese vs Atalanta | Atalanta: Odds 3.50

Samlet: Odds: 13.30

 

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

 

Everton vs Man City

Den første kamp på Dagens Double, finder vi i England og Capital One Cup, hvor der er semifinale på programmet på Goodison Park. Her kommer Manchester City på besøg, og det lyder jo altid skræmmende i sig selv. Men Everton har spillet godt fodbold på det seneste, og Manchester City har ikke rigtigt spillet op til deres bedste.

Her er der tale om det første af to semifinale-opgør, så Manchester City behøver ikke vinde dette opgør, for at gå videre. De kan afgøre det hjemme i egen hule sidst i januar, så det gælder først og fremmest om ikke at tabe her. City har været – og er til dels stadig – plaget af en lang række skader til vigtige profiler, og det er stadig ikke er Man City hold ved fuld styrke, vi ser i aktion i disse dage.

City har alligevel kørt de fleste hold over i Premier League, men til trods for dette, føler vi os ikke overbevist om at denne kamp bliver nogen let sag for City, som måske også sparer en enkelt spiller eller to til opgøret.

Det bliver tæt og kampen kan svinge begge veje, men mest af alt tror vi på uafgjort, da City ikke behøver vinde dette opgør. Uafgjort hos Unibet belønnes med et flot odds 3.80, som vi vurderer er alt for højt ift. at dette bør blive et tæt opgør.

 

Udinese vs Atalanta

I Serie A er der møde mellem Udinese (nr. 14) og Atalanta (nr. 9). Holdene ligner meget hinanden, både i kvalitet og i formkurve, hvor begge hold har tabt to af de fem seneste kampe i ligaen. Atalanta har dog overall gjort det bedst i sæsonen, og derfor casher vi ind på det flotte odds 3.50 på Atalanta.

Godt nok er Atalanta kun 2-2-5 på udebane i denne sæson, men Udinese er heller ikke noget frygtindgydende hjemmehold, hvor man hjemme på Friuli er 2-2-4 for sæsonen. Vi spår et helt åbent opgør, hvor Atalanta sagtens kan hive alle tre point med hjem, og til odds 3.50 skal den på kuponen.

 

Dagens Double som den ser ud hos Unibet:

dagens_double_06012016

 

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

unibet-580x330