Dagens Double: Odds på Genoa vs Sampdoria og Stoke vs Liverpool

dagens-double

Dagens Double

Stoke vs Liverpool | Stoke eller uafgjort: Odds 1.53

Genoa vs Sampdoria | Sampdoria : Odds 3.50

Samlet: Odds: 5.36

 

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

 

Genoa vs Sampdoria

SampdoriaI dette opgør har vi et godt øje til Sampdoria i lokalopgøret mod Genoa. Godt nok har Genoa officielt hjemmebane, men de to klubber dele stadionet Luigi Ferraris i Genoa, og her leverer Sampdoria altid en god indsats. Sampdoria har været inde i en stime med mange nederlag og uafgjorte kampe, men kom på tavlen med tre point i det seneste opgør, som blev vundet netop på Luigi Ferraris mod Palermo med 2-0.

Genoa har derimod tabt deres fire seneste kampe, hvor man bl.a.  også har tabt på hjemmebanen til Alessandria i pokalen og i Serie A til hold som Carpi og Bologna hjemme. Det ser ikke godt ud for Genoa i øjeblikket, som dog er placeret på en 17. plads – lige over nedrykningsstregen – med 16 point for 17 kampe. Sampdoria er nr. 14 før kampen med 20 point i ligeså mange kampe.

Turneringen er efter opgøret halvvejs i år, og her ligner det Sampdoria som er klart bedst af de to mandskaber i den første halvdel af sæsonen.

Da oddset på Sampdoria er 3.50 i dagens kamp, er vi nødsaget til at stikke ud her, for vi tror Sampdoria vinder dette opgør oftere end oddset antyder.

 

Stoke vs Liverpool

Stoke_CityHvis du fulgte Dagens Double i går, lever du stadig på denne kamp, for den var også en del af Dagens Double i går, hvor vi ramte Getafe ude mod Sporting de Gijon. Derfor behøver du måske ikke følge bettet igen i dag, men i dag vælger vi en mere sikker variant på Stoke vs Liverpool.

Gårsdagens analyse på Stoke vs Liverpool lød således:

Stoke virker stærke hjemme, hvor de har slået hold fra toppen af Premier League mens Liverpool har haft store problemer på udebane mod både top- og bundhold i denne sæson. Det kører ikke helt for Jürgen Klopps Liverpool mandskab endnu, selvom der har været tegn på forbedringer ind imellem.

Da dette er en Capital One Cup-kamp, tror vi Stoke vil gå hårdere efter sejren her på hjemmebane, mens Liverpool bør satse mere på ligaen. Der er derfor store chancer for at se flere af Liverpools reserver i aktion her, og det har da også allerede fået oddset til at styrtdykke mandag morgne, efter Liverpools 2-0 nederlag ude mod West Ham i lørdags.

Der er tale om det første af to semifinale-opgør, og det gør, at Liverpool kan nøjes med et spinkelt nederlag her, og gå efter at afgøre tingene på hjemmebane d. 26. januar i returopgøret.

Odds 2.90 på Stoke her virker godt betalt. Kampen spilles først i morgen (d. 5. januar), men den ryger på kuponen nu, inden oddset måske falder yderligere på Stoke.

Opdateret forslag:

Oddset på Stoke-sejr er nu steget til 2.95, men der er også fin værdi i at spille Stoke på dobbeltchancen hos Unibet til odds 1.53, så der er gevinst på kampen, hvis Stoke vinder eller kampen ender uafgjort. Det er tænkeligt at Stoke ikke vinder, men det er svært at se Liverpool vinde dette opgør. Særligt fordi Liverpool vil være fint tilfredse med f.eks. 1-1 før returkampen på Anfield.

Er du stadig med på gårsdagens kupon, vinder du på både gårsdagens og dagens kuponer, hvis Stoke ikke taber og Sampdoria samtidigt vinder i Genoa-derbyet.

 

 

dagens_double_05012016

 

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

unibet-580x330