Dagens Double: Odds på Liverpool vs Man United og Stoke vs Arsenal

dagens-double

Dagens Double

Liverpool vs Manchester United | Liverpool: Odds 2.32

Stoke vs Arsenal | Arsenal: Odds 1.97

Samlet: Odds: 4.57

 

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

 

Liverpool vs Manchester United

Her er der tale om et opgør som vel nok kan svinge begge veje. Dog har vi klart mest fidus til Liverpool, som overall har haft langt mere kvalitet i deres spil på de seneste end gæsterne fra United.

I midtugen spillede begge hold 3-3, men hvor Liverpool var oppe imod Premier Leagues tophold fra Arsenal, var United på besøg hos Premier Leagues nr. 18 – Newcastle.

Her smed Man United en 2-0 føring væk, og var velnok heldige ikke at blive sendt hjem helt uden point i en kamp Newcastle havde fortjent at vinde.

Liverpool står i øjebliksbilledet som et klart stærkere mandskab, hvor man konstant arbejder frem mod noget bedre, hvorimod United ligner et hold, som venter på tingene bliver så dårlige at Van Gaal får fyresedlen. Præcist som vi så det i Chelsea, hvor holdet først begyndte at spille fodbold efter Mourinhos afgang.

På Anfield levner vi ikke United de største chancer her, og spiller i stedet på Liverpool til odds 2.32

 

Stoke vs Arsenal

Stoke er et godt hjemmehold, men Arsenal er suveræne for tiden. Godt nok har Stoke to hjemmesejre i træk på formkurven, som kom i hus mod Norwich (3-1) og Man United (2-0), men det ligner unægteligt et svært opgør denne gang for Stoke City.

Arsenal har spillet sprudlende angrebsfodbold i lang tid, og ligner for alvor et seriøst bud på en kommende engelsk mester i denne sæson. Mens Stoke tabte 0-1 hjemme til et svækket Liverpool-mandskab i Capital One Cup’en for nyligt, drager Arsenal til Liverpool og møder Liverpools Finest i en hæsblæsende kamp, hvor Arsenal alligevel formår at score tre gange.

Der er ganske enkelt kvalitetsforskel på Stoke og Arsenal netop nu, og vi levner ikke Stoke mange chancer her.

Vi snupper Arsenal til odds 1.97.

 

Dagens Double som den ser ud hos Unibet:

dagens_double_17012016

 

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

unibet-580x330