Dagens Double: Odds på Liverpool vs Southampton og FCN vs AaB

Dagens Double

Liverpool vs Southampton | Liverpool: Odds 2.05

FCN vs AaB | AaB: Odds 2.55

Samlet: odds 5.22

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

 

Klopp jagter første sejr

I Dagens Double på Bonusodds.dk kigger vi mod den engelske Premier League og Superligaen.

 

Liverpool vs Southampton

Liverpool_FCJürgen “The Normal One” Klopp har stadig sin første sejr til gode efter han tiltrådte Manager-stillingen i Liverpool for ganske nyligt. I to kampe har Klopp stået ved roret i Liverpool FC, hvor det er blevet til 0-0 ude mod Spurs og senest 1-1 hjemme mod Rubin Kazan i Europa League. Efter 1-1 kampen mod Kazan var Klopp skuffet over sin egen gave til det trofaste hjemmepublikum på Anfield Road, for han mente at når man besøger et nyt hus, har man selvfølgelig altid en gave med og 1-1 var iflg. tyskeren ikke gave nok.

Klopp og resten af Liverpool-mandskabet vil uhyggeligt gerne i gang med en sejr under Klopp, og vi tror den kommer allerede i dag. Southampton har været skidt spillende gennem hele sæsonen, og selvom der momentvis har været tegn på bedring for sidste sæsons nr. 7 i Premier League, så ligner det ikke at Southampton på nuværende tidspunkt skal gøre sig forhåbninger om at blande sig i toppen af Premier League igen i år. Det bliver en svær udekamp for Southampton og odds 2.05 hos Unibet på hjemmesejren her, virker som et fornuftigt “double up” odds.

 

FCN vs AaB

aab_logoI den anden kamp i Dagens Double kigger vi mod Farum Park, hvor FCN tager imod AaB. FCN har – efter en god stime på tre sejre i træk – igen fået problemer med at få spillet til at hænge sammen, og i de to seneste opgør er det blevet til smædelige nederlag til både OB og AGF.

Set i lyset af OBs og AGFs spilmæssige kriser, ligner det et FCN hold der er på højde med de bedste i den nederste halvdel af Superligaen, mens AaB ligner et mandskab med selvtillid og på medaljejagt.

AaB kan med en sejr bide sig helt fast i toppen af tabellen, og kommer til Farum med stor selvtillid ovenpå bl.a. en flot 5-0 sejr og SønderjyskE og senest 2-1 sejr i en svær udekamp i Esbjerg.

Odds 2.55 på AaB virker som et fint odds, hvis man som os tror på, at FCN bliver nedkæmpet i egen hule i dag.

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

unibet-580x330