Dagens Double: Odds på Rusland og Zlatan i sidste EM-kval kamp

Alle EM-kvalifikationsgrupperne til EM 2016 er efterhånden nået til vejs ende, og som de fleste nok har opdaget, blev det desværre ikke til en direkte billet til EM for det danske landshold, som nu skal ud i playoff-kampe for at sikre dansk deltagelse ved EM i Frankrig.

Også hinsidan er der risiko for at billetten til Frankrig glipper, men Sverige har stadig chancen for at kvalificere sig direkte, da der mangler én spillerunde i Sveriges gruppe G. Her står slaget om EM-billetten med Rusland, som i aften tager imod Montenegro på hjemmebane, og som før sidste spillerunde i gruppen indtager andenpladsen med 17 point foran Sverige på tredjepladsen med 15 point.

Rusland kan nøjes med uafgjort, hvilket vil sende dem tre point foran Sverige, men mon ikke russerne alligevel går efter at lukke og slukke på hjemmebanen med tre point. Montenegro har intet at spille for, efter det blev til 2-3 nederlag til Østrig i fredags på hjemmebane, og det ligner en komfortabel russisk sejr i aften i Moskva, når EM-billetten skal sikres.

 

Rusland og Zlatan på Dagens Double

Oddset er naturligvis ikke tårnhøjt på russerne, men hos Unibet er der odds 1.33 på Rusland, hvilket vi vurderer at være et “safe bet”. Vi vil dog gerne cashe større ind på den formodede sikre russiske sejr, og derfor tager vi Rusland med 0-1 handicap til odds 1.90.

Det er næsten en dobling i sig selv, men i Dagens Double skal det samlede odds jo være over 2.00, så vi smider en special på kuponen, hvor Unibet tilbyder odds 1.50 på at Zlatan har flere end 2,5 skud indenfor målrammen i kampen. Sverige forventes at komme til at dominere opgøret mod Moldova, og alle bookmakere peger på en storsejr til Sverige. Og så forventer vi, at Zlatan kommer frem til mindst tre skud indenfor rammen i kampen.

 

Dagens Double

Rusland (-1) vs Montenegro: 1.90

Over 2,5 Zlatan-skud indenfor rammen: 1.50*

Samlet: odds 2,85

* Du finder Zlatan-spillet under Sverige-Moldova -> Spillerstatistik hos Unibet

 

Odds på EM kampene hos Unibet >>

unibet-580x330