Dagens Double: Odds på Skotland vs Danmark og England vs Holland

dagens-double

Dagens Double

Skotland vs Danmark | Danmark: Odds 2.55

England vs Holland | England: Odds 1.75

Samlet: Odds: 4.46

 

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

 

Skotland vs Danmark

I aften kan vi glæde os til Åge Hareides anden landskamp som træner for Danmark, for det så fornuftigt ud i den første kamp mod Island i sidste uge. Her vandt Danmark som bekendt med 2-1 på to mål af Nicolai Jørgensen, og det ligner i store træk det samme landshold vi skal se i aften. Kasper Schmeichel sidder formentlig denne kamp over, da han har travlt med at vinde mesterskabet i England med Leicester City, og døjer med lidt småskavanker. Ud fra parolen “better safe than sorry”, bliver det formentlig ikke Schmeichel som vogter målet for Danmark i aften, men ellers skulle holdet være i stærkeste opstilling. Ny målmand bliver formentlig Jonas Lössl, som dermed for debut for det danske landshold.

Det bliver formentlig en tæt kamp mod Skotland, men vi spiller med hjertet, og så er odds 2.55 altså ikke helt dårligt betalt på Danmark mod et skotsk hold, som heller ikke skal til EM til sommer efter en lidt skuffende kvalifikation.

 

England vs Holland

England vandt en flot sejr i Tyskland med 2-3 i sidste uges træningskamp, mens Holland tabte hjemme til Frankrig. I Tyskland fik England vendt 0-2 til 3-2, og også Holland kom bagud med 2-0 mod Frankrig. Her tog det blot 13 minutter før hollænderne var nede i sækken, men franskmændene fik aldrig snøret den til, og så stod der pludselig 2-2. Frankrig fik dog alligevel sat den sidste scoring ind med få minutter tilbage på uret, og dermed fortsætter Hollands tvivlsomme stime af landskampsresultater.

Holland skal ikke til EM til sommer, da det kun blev til en fjerdeplads i gruppen efter Tjekkiet, Island og Tyrkiet. Det lykkedes kun Holland at vinde 4 kampe i gruppespillet; nemlig de fire mod Kasakhstan og Letland.

England derimod gik igennem deres gruppe med 10 sejre i 10 kampe og en målscore på 31-3. England spås det største EM siden 1996 – og måske nogensinde – og forventningerne til englænderne er tårnhøje før slutrunden. Dette bliver endnu en kærkommen mulighed for at tanke selvtillid, og vi tror på en sikker sejr til England her.

 

Dagens Double som den ser ud hos Unibet:

dagensdouble_29032016

 

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

unibet-580x330