Dagens Double: Odds på Viborg vs Esbjerg og Leicester vs Crystal Palace

Dagens Double

Viborg vs Esbjerg | Uafgjort: Odds 3.60

Leicester vs Crystal Palace | Under 2,5 mål: Odds 2.15

Samlet: odds 7.74

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

 

Tætte opgør i Viborg og Leicester

I Dagens Double på Bonusodds.dk kigger vi mod Superligaen og den engelske Premier League.

Viborg vs Esbjerg

I det første opgør mellem Viborg og Esbjerg forudsiger vi en tæt affære, hvor Esbjergs nye træner – Jonas Dal – skal forsøge at komme fra land med et godt resultat ude mod Viborg. Det er svært at spå om Esbjergs styrke generelt, for holdet har været utroligt svingende gennem hele sæsonen i præstationerne, og det skal den nye træner selvfølgelig være med til at rette op på. Typisk kommer hold med nye trænere med en vis fandenivoldskhed i de første kampe efter trænerskiftet, og Esbjerg kommer formentligt til denne kamp med et stort ønske om tre point, men er formentlig også tilfredse med ét point. Viborg står traditionelt godt defensivt og er farlige på omstillinger og direkte angrebsspil, og sidst da Brøndby IF var på besøg i Viborg vandt Brøndby godt nok 0-2, men det var totalt ufortjent og Viborg burde have ført med mindst 1 mål ved halvleg.

Kampen mellem Viborg og Esbjerg kan svinge begge veje, men det ligner en meget, meget tæt affære i Viborg, og derfor tager vi odds 3.60 på uafgjort.

Leicester vs Crystal Palace

I dagens anden kamp kigger vi mod England, hvor Leicester hjemme tager imod Crystal Palace. Leicester har været Premier Leagues store overraskelse i denne sæson, hvor holdet p.t. indtager femtepladsen. Dagens modstandere fra Crystal Palace ligger nr. 6 i tabellen, så der er tale om et vaskeægte sub-topopgør. Egentlig har vi god fidus til Crystal Palace-sejren til odds 3.35, men vi tror dog mest af alt på at kampen bliver en tæt affære, hvor Crystal Palace vil forsvare med mange mand og slå til med lynhurtige kontra’er, når Leicester bevæger sig frem ad banen. Palace har et virkeligt solidt forsvar, og vi tror det bliver svært for Leicester at score flere mål mod Palace.

Det lugter af 1-0 eller 1-1 i denne kamp, og derfor snupper vi Under 2,5 mål til odds 2.15 hos Unibet.

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

unibet-580x330