Dagens Double: Roma vs Real Madrid & Gent vs Wolfsburg

dagens-double

Dagens Double

Roma vs Real Madrid | Real Madrid: Odds 1.84

Gent vs Wolfsburg | Gent: Odds 2.86

Samlet: Odds: 5.26

 

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

 

Roma vs Real Madrid

Real Madrid er det mest scorende hold i den spanske La Liga i år, og det siger ikke så lidt, når man tænker på, hvor godt spillende Barcelonas frygtede trio bestående af Neymar, Suarez og Lionel Messi har været i år. Der venter formentlig en svær opgave for romerne i dette opgør, for selv om Roma har været godt spillende i 2016 indtil nu, har man primært været oppe imod overkommelige modstandere som Carpi, Sassuolo og Frosinone. Lidt en anden kaliber end gæsterne fra Madrid.

Når Roma har været oppe imod kompetent modstand i denne sæson, har det været mere end svært for romerne at holde nullet i egen målende, og det tror vi heller ikke lykkes i aften mod Reals velsmurte angrebsmaskine.

Vi tror på en sikker Real Madrid-sejr her og smider den på Dagens Double-kupon til odds 1.84.

 

Gent vs Wolfsburg

Wolfsburg er favoritter netop nu til dette opgør, men det kan man ikke forstå, når man sammenligner de to holds aktuelle formkurver. Mens Wolfsburg ikke har vundet en betydningsfuld kamp på udebane siden slutningen af november, har Gent været stærke hjemme på Jules Otten Stadion gennem hele sæsonen, hvor man kun har tabt én gang. Dette sættes yderligere i relief af, at Gent har haft besøg af Valencia, Lyon og Zenit uden at tabe. Faktisk vandt Gent 2-1 over Zenit og 1-0 over Valencia, mens det blev til 1-1 mod Lyon.

I den belgiske Juliler Liga er Gent nr. 2 og har vundet 5 ud af 6 kampe i det nye år. Dog blev det til et nederlag på 1-0 på udebane mod Club Brügge i en direkte kamp om førstepladsen. Faktisk vandt Club Brügge to gange over Gent indenfor fire dage. Begge gange med 1-0 i hhv. ligaen og pokalturneringen. Derudover har der ingen slinger i valsen været at spore hos belgierne.

Det samme kan man ikke sige om Wolfsburg, som kun har vundet én gang i de sidste otte Bundesliga-opgør. Wolfsburg synes at være inde i en dårlig stime – særligt på udebane – hvor man i Bundesliga-regi har tabt to gange i to forsøg i det nye år. Først blev det til 3-2 nederlag ude til Frankfurt og dernæst 3-0 nederlag ude mod Schalke. Selv om Wolfsburg vandt med 2-0 hjemme over Ingolstadt i weekenden, er der ikke meget der tyder på, at Wolfsburg er så stærke som oddset indikerer her.

Oddset er ganske enkelt for højt på Gent her, og derfor smider vi den på Dagens Double, som ender med et samlet odds på 5.26.

 

Dagens Double som den ser ud hos Unibet:

dagens_double_17022016

 

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

unibet-580x330