Dagens Double: Viborg slår AGF og Liverpool vinder i Leicester

dagens-double

Dagens Double

Viborg vs AGF | Viborg: Odds 2.65

Leicester vs Liverpool | Liverpool: Odds 1.68

Samlet: Odds: 4.45

Spil på Dagens Double hos Unibet >>

 

Viborg vs AGF

Viborg fik en hæderlig start på forårssæonen med 0-0 ude mod FC Midtjylland, og Superligaens bundhold er i den grad på jagt efter tre vigtige point til bundstriden, hvor der nu er fire point op til Esbjerg på 13. pladsen.

Johnny Mølby kan glæde sig over at råde over den samme trup som mod FCM, hvilket giver Viborg kontinuitet før den vigtige kamp mod AGF.

Kontinuitet har i mange år været et problem i AGF grundet stor udskiftning i truppen. I det netop overståede transfervindue hentede AGF kun Viborgs anfører Mikkel Rask, men han er dømt ude i flere uge med en fiberskade. Det samme er AGFs normale styrmand i det centrale forsvar, svenske Niklas Backman, og derudover mangler AGF Daniel A. Pedersen, Mustapha Bundu samt ikke mindst den karantæneramte kriger Martin Spelmann.

AGF går ind til kampen mod Viborg på svære betingelser, og har traditionelt haft det svært netop her i Viborg. Vi tror på hjemmeholdet denne gang.

 

 

Leicester vs Liverpool

Leicester fyrede i denne uge Claudio Ranieri, og kan nu se frem til den første kamp uden Mesterskabs Manageren ved roret. Leicester har vundet bare én af de sidste ni kampe, hvoraf syv ydermere er tabt. Schmeichel har været ude og sige i engelsk presse, at holdet er desperate efter en sejr. Om den komme mod Liverpool er dog tvivlsomt.

Liverpool har haft to uger fri, grundet manglende kampe i FA Cup og Europa, så Jürgen Klopp har haft god tid til at pudse ting af på træningsbanen. Det er blevet til en intern træningskamp i den mere end 14 dage lange kamppause, siden Liverpool slog Tottenham med 2-0 hjemme på Anfield d. 11. februar.

Vi tror meget på de friske ben hos Liverpool-spillerne, som bør kunne slå Leicester, som senest var i kamp i midtugen i Champions League, hvor de engelske mestre tabte med 2-1 ude mod Sevilla. Jamie Vardy redurede til 1-2 for englænderne, og gav dermed Leicester udmærkede chancer for et comeback i returopgøret om en plads i Champions League-kvartfinalerne. Der er meget at tænke på i Leicester, som først og fremmest har ryggen mod muren i Premier League.

 

Dagens Double som den ser ud hos Unibet: