Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Dagens Double

dagens-double

Velkommen til Dagens Double på Bonusodds.dk.

Med få undtagelser vil Dagens Double udkomme dagligt her på sitet, og vores håb er, at vi sammen kan slå bookmakerne med Dagens Double.

Herunder kan du se de seneste kuponer, og længere nede på siden kan du læse mere om tankerne bag Dagens Double.

Vi anbefaler Unibet som bookmaker, fordi du her får nogle af markedets højeste odds samt en lækker 1500 kr. velkomstbonus, når du indbetaler penge første gang.

 

Se Dagens Double på Bonusodds.dk

Vis tidligere Dagens Double

 

Bag om Dagens Double

I Dagens Double på Bonusodds.dk forsøger vi hver dag at ramme en kupon med to kampe – deraf navnet Dagens Double.

Oddset kan variere i størrelse på kampene vi vælger, men den røde tråd i Dagens Double er, at vi anbefaler kampe, hvor vi synes der er særlig god værdi i et bestemt odds.

Ved at kombinere to value-odds får vi et højt kombineret odds, som gør at vi ikke behøver at ramme hver dag, men måske kun én gang om ugen, da det samlede odds på Dagens Double ofte er højere end 7.00. Spiller du 100 kr. til odds 7.00 og rammer oftere end én ud af 7 gange, er der altså profit i det lange løb.

Så følg vores bets hver dag, og se om vi sammen kan slå bookmakerne med Dagens Double. Vi anbefaler typisk odds fra Unibet, men uanset hvilken bookmaker vi anbefaler i Dagens Double-spillene, kan du være sikker på, at begge kampe er fundet hos den samme bookmaker.