Deltag i DM i Oddset og bevis, at du er Danmarks bedste oddser

Mandag den 29. januar startede DM i Oddset hos Danske Spil. Her kæmper Danmarks bedste oddsere om titlen som Danmarks bedste oddser og en masse fede præmier. Man kan vinde alt fra gavekort til free bets og hovedpræmien er en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse 2018. Der er altså masser at spille om, så det gælder bare om at komme i gang med at oddse.

 

Deltag i DM i Oddset her

 

Sådan vinder du

Det eneste krav til deltagerne i DM i Oddset er, at de har en konto hos Danske Spil. Har man ikke allerede sådan en, gælder det om at få oprettet en hurtigst muligt. Jo før man får sikret sig en konto, jo hurtigere kan man begynde at optjene point og vinde nogle af de mange fede præmier.

Som ny kunde hos Danske Spil er man berettiget til en velkomstbonus på hele 500 kroner. Alt man skal gøre for at få denne er blot at indsætte 500 kroner, hvorefter Danske Spil altså smider yderligere 500 kroner oveni puljen. På den måde er man også sikret en god startkapital, når man skal i gang med DM i Oddset.

 

Få 500 kroner i bonus hos Danske Spil

 

Så snart man har sin konto klar, skal man i gang i gang med at optjene point til DM i Oddset. Konkurrencen er delt op i tre runder, der hver spreder sig over en uge. Hver eneste uge er der en række ugepræmier på højkant, imens hovedpræmierne bliver uddelt efter den tredje runde.

Man optjener point ved at spille på Oddset. Pointene findes ved at gange indsatsen med oddset på vinderkuponerne. Det er dog vigtigt at bemærke, at man højst kan spille 50 kroner om dagen. Dette er naturligvis for at sikre, at vinderne bliver de bedste oddsere og ikke bare de rigeste. Man bestemmer selv, hvordan man bruger sine 50 kroner. Man kan for eksempel spille akkumulatorkuponer, singlespil eller vinderspil. Man kan spille ti kroner på fem kuponer eller alle 50 kroner på én kupon. Det styrer man helt selv.

Når man har udfyldt sin Oddset-kupon, skal man trykke på “Deltag” i DM i Oddset i bunden af kuponen, hvilket man har ti sekunder til. Herefter er kuponen tilmeldt, og man kan læne sig tilbage og håbe på det bedste.

Sådan deltager du i DM i oddset

Tårnhøje gevinster

Danske Spil har sat en lang række præmier på højkant. Der er præmier til enhver smag, og man kan for eksempel vinde rejsegavekort, free bets, gavekort eller fodbold med gutterne hos Fodboldfabrikken. Jo flere point man tjener, jo større en præmie kan man naturligvis vinde. Forneden ses alle de mange præmier i årets DM i Oddset.

 

Ugepræmier

 • Rejsegavekort á 10.000 kroner
 • Supergavekort 2.500 kroner til Gavekortet.dk
 • 1 x 1.000 kroner free bet til Oddset
 • Bold og bajer med gutterne – Fodboldfabrikken (København eller Odense). Værdi 1.000 kroner
 • Unisport gavekort. Værdi 600 kroner
 • En times bold på Fodboldfabrikken i København eller Odense. Værdi 600 kroner
 • 1 x 500 kroner free bet til Oddset
 • 1 x 300 kroner free bet til Oddset
 • 1 x 200 kroner free bet til Oddset
 • 1 x 100 kroner free bet til Oddset

 

Finalepræmier

 • Verdens Bedste Fodboldrejse 2018. Værdi 15.000 kroner + 4 x 500 kroner free bet til Oddset.
 • Verdens Bedste Fodboldrejse 2018 + 2 x 500 kroner free bet til Oddset
 • Verdens Bedste Fodboldrejse 2018 + 1 x 500 kroner free bet til Oddset
 • 17 x Verdens Bedste Fodboldrejse 2018

 

Så vild er Verdens Bedste Fodboldrejse

Danske Spil har arrangeret Verdens Bedste Fodboldrejse i årevis, og turen er for længst blevet kult indenfor det danske spillemiljø. Deltagerne bliver fløjet rundt mellem tre europæiske storbyer, hvor der står fodbold i verdensklasse på menuen. Undervejs bliver deltagerne underholdt af en række ikoniske skikkelser fra den danske sportsverden. Tidligere har turen blandt andet haft besøg af folk som Allan Simonsen, Henrik Larsen, Morten Olsen, Stig Tøfting, John Sivebæk, Peter Rudbæk og Svend Gehrs. Dem får deltagerne muligheden for at hyggesnakke med, og det er både lærerigt og underholdende.

Undervejs sørger Danske Spil for for både kost, logi og selvfølgelig underholdningen. Man skal derfor ikke koncentrere sig om andet end at nyde livet og hygge sig. Årets kampe er endnu ikke planlagt, men man er garanteret, at kun det bedste af det bedste er godt nok til Verdens Bedste Fodboldrejse.

 

 

Regler og vilkår for DM i Oddset

Man kan deltage i DM i Oddset på både computer, tablet og mobil. Man kan også deltage hos fysiske forhandlere, men dette kræver dog, at man benytter sig af sit spilkort. Systemspil tæller ikke med i konkurrencen, men man må til gengæld gerne “tage pengene” før tid. Gør man dette, får man det odds, som man sælger kuponen til.

Man kan kun vinde én plads på Verdens Bedste Fodboldrejse. Har man allerede vundet en plads på turen, får man i stedet et rejsegavekort på 3.000 kroner. Billetter til Verdens Bedste Fodboldrejse kan ikke ombyttes til kontanter, videresælges eller overdrages.

 

Gå efter førstepræmien her