Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

DM i Oddset

dm_i_oddset_2016

Hvert år afvikler Danske Spil deres populære DM i Oddset-konkurrence, hvor deltagerne kæmper om en række forskellige præmier, og i DM i Oddset 2016 er det igen pladser på Verdens Bedste Fodboldrejse (VBF) som er på spil i finalen. Mere info om VBF følger.

I 2016 er DM i Oddset inddelt i fire indledende ugerunder, hvor du hver uge kan være med i kampen om en Premier League-rejse for to personer til en værdi af 10.000 kr.

I alt er der fire Premier League-rejser og 10 pladser på VBF at dyste om i DM i Oddset i år.

Danmarksmesterskabet for Oddset-spillere starter med begyndelsen af Uge 1 d. 24. oktober, og herefter følger fire uger med intense dyster om topplaceringerne på ranglisten, og de lukrative ugepræmier, inden finalen afvikles fra d. 21. november.

Deltagelse i konkurrencen er i sig selv gratis, men du skal/kan spille for mellem 10 kr. og 50 kr. om dagen på selvvalgte kampe og sportsbegivenheder, og hver vindende kupon giver point til ranglisten.

Deltag i DM i Oddset her >>

 

Præmierne i årets DM i Oddset

Forneden kan du læse meget mere om hvordan man spiller med i DM i Oddset, samt om pointsystem og ranglisten, men lad os først og fremmest tage et kig på præmierne i DM i Oddset 2016.

Der er som nævnt fire indledende ugerunder, hvor de 40 finalister skal findes. I hver af disse uger går top 10 videre, men det er bestemt værd at gå efter en Top 3, for der er fede præmier på spil hver uge.

Ugepræmier:

 1. Premier League rejse for to personer (værdi 10.000 kr.)
 2. Freebet på 5 x 200 kr. til Oddset
 3. Unisport gavekort på 600 kr.

Herudover går Top 10 altså videre til finalen.

 

Finalepræmier:

 1. Verdens Bedste Fodboldrejse + DM pokal + Freebet på 5 x 200 kr. til Oddset + Diplom
 2. Verdens Bedste Fodboldrejse +Freebet på 3 x 200 kr. til Oddset + Diplom
 3. Verdens Bedste Fodboldrejse +Freebet på 200 kr. til Oddset + Diplom
 4. Verdens Bedste Fodboldrejse + Diplom
 5. Verdens Bedste Fodboldrejse + Diplom
 6. Verdens Bedste Fodboldrejse + Diplom
 7. Verdens Bedste Fodboldrejse + Diplom
 8. Verdens Bedste Fodboldrejse + Diplom
 9. Verdens Bedste Fodboldrejse + Diplom
 10. Verdens Bedste Fodboldrejse + Diplom

Alle 40 finalister får desuden et Diplom for deltagelsen i finalen i DM i Oddset 2016.

 

Datoer for DM i Oddset i år:

Runde Periode
Uge 1 24. – 30. oktober
Uge 2 31. oktober – 6. november
Uge 3 7. – 13. november
Uge 4 14. – 20. november
Finalen 21. – 27. november

 

 

Hvordan spiller man med i DM i Oddset?

Du kan spille med både online, via Oddset App’en eller hos din lokale forhandler. Alt der kræves er en spillekonto hos DanskeSpil.dk, hvor du selvfølgelig skal have penge på kontoen. Du kan indbetale til din spillekonto med de mest gængse kreditkort, eller vælge at overføre penge via bankoverførsel.

Benyt evt. Danske Spils velkomstbonus til nye spillere, hvis du skal oprette en ny konto. Her får du netop nu 500 kr. i bonus på din første indbetaling, hvor du med en 500 kr. indbetaling altså kan starte med i alt 1000 kr.

Læs mere: Læs om Oddset bonus her

Når din konto er sat op, kan du logge ind fra PC/Mac, mobil eller tablet, og her er det værd at nævne, at du slipper for login med NemID, når du oddser fra mobil eller tablet. Her bruger du i stedet dit Danske Spil-brugerID samt selvvalgte kodeord.

 

Kvalificerende kuponer og pointsystem

Konkurrencen starter altså d. 24. oktober i år, og fra denne dato kan du begynde at spille kuponer hos Oddset, og “sende dem ind” til konkurrencen. Du kan tilmelde kuponer for mellem 10 kr. og 50 kr. om dagen, så vælg dem med omhu.

Du sender dem ind ved at klikke på “deltag” knappen, så snart du har betalt for din kupon.

Herefter er det bare med at krydse fingrene, og håbe din DM i Oddset-kupon går hjem, for så er der nemlig point til ranglisten ud fra følgende pointformel: “odds x indsats pr. kupon = dagens point”.

Eksempel: Du går all in og spiller alle 50 kr. på én kupon med et samlet odds 10.00. Vinder du på kuponen får du odds 10.00 x 50 kr. indsats = 500 point til ranglisten.

Ranglisten i DM i Oddset kan selvfølgelig ses på Danske Spils hjemmeside, hvor den opdateres løbende, og hvor du altid kan se, hvor langt du er efter de gevinstgivende placeringer. På den måde ved du, om du kan “spille sikkert” eller om du skal ud og satse på nogle lidt højere odds.

Deltag i DM i Oddset her >>

 

Hvad er Verdens Bedste Fodboldrejse?

Danske Spil har nu i en række år sendt adskillige heldige vindere ud på Verdens Bedste Fodboldrejse, hvor Danske Spil selv arrangerer hele baduljen. Og det bliver gjort med stil.

I selskab med nogle af Danmarks fodboldspidser, pensionerede landsholdslegender og en lang række andre Oddset-nørder som dig selv, bliver du fløjet rundt til tre forskellige lande, hvor du får lov at overvære kampe fra de stærkeste ligaer i Europa, såsom Premier League og La Liga.

Man kan vinde pladser på Verdens Bedste Fodboldrejse på forskellige måder hos Danske Spil, hvor DM i Oddset altså er én af dem. I videoen herunder fra rejsen i begyndelsen af 2016, kan du se mere om hvad du kan forvente, hvis du bliver en af de heldige, som i år får en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse.

 

danske-spil-oddset-580x330