Annonce - Denne side indeholder reklamelinks. 18+. Stopspillet.dk. Rofus.nu. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt.

Dobbeltchance

bet365-580x330

Dobbeltchance er en glimrende måde at minimere variansen i sportsbetting. Du kender Dobbeltchance-konceptet fra tipskuponerne, hvor det kaldes for halvgarderinger. I bund og grund er der tale om 1X, X2 eller 12-væddemål på kampe, så du dækker 66,6% af de statistisk mulige udfald på kampene.

Er det en god idé, at spille Dobbeltchance når man oddser? Svaret er ja, men det er klart mest profitabelt i nogle specifikke tilfælde. Vi anbefaler, at du kigger efter overraskelserne, hvor oddset er ekstra højt på ét af holdene, for at for alvor få smæk for skillingen på Dobbeltchancen.

Læs mere om Dobbeltchance i denne artikel, eller besøg Bet365 nu, hvor du kan se odds og spille Dobbeltchance på alle 1X2-markeder.

 

Spil Dobbeltchance hos Bet365 >>

 

Hvad er Dobbeltchance?

Dobbeltchance svarer til en god gammeldags halvgarderinger, som du måske kender den fra tipskuponerne. En dobbeltchance er, når man spiller 1X, X2 eller 12 som udfaldet af en kamp, og dermed dækker 2/3 af de potentielle udfald på kampen med ét odds.

Mange spiller dobbeltchance i de tilfælde, hvor oddset på ét af holdene er langt større end på det andet, fordi man her kan kapitalere på det høje vinderodds, selv om kampen måske ender uafgjort.

Et eksempel kunne være kampen mellem Arsenal og Barcelona i Champions League. Bet365 giver odds 4.50 på Arsenal og 3.75 på uafgjort, mens der er odds 1.75 på Barcelona.

Spiller du “Arsenal eller uafgjort” får du et flot odds 2.10. Tror man derfor ikke, at Barcelona vinder kampen, kan man med fordel overveje Dobbeltchancen, fordi man dermed er dækket ind, uanset om kampen ender med 1-tal eller X.

Intet er mere bittert end at lure en god overraskelse, og så gå glip af gevinsten fordi underdoggen kun får uafgjort i stedet for sejren.

 

Dobbeltchance godt til de helt høje odds

Det er sjældent særligt profitabelt at vælge en storfavorit på Dobbeltchancen. Tager du f.eks. Juventus til at vinde hjemme mod bundproppen i Serie A, vil Dobbeltchance-oddset på 1X være helt nede på 1.05, og så skal der store indsatser i spil, før du kan mærke gevinsten på din bettingkonto. Faktisk kan “risk vs reward” være så skævvreden i disse tilfælde, at det sjældent giver mening at tage chancen.

Her på Spilredaktionen har vi tværtimod haft størst held med at spille Dobbeltchancen i de tilfælde, hvor vi har et godt øje til en forholdsvis stor underdog. Det skete f.eks. flere gange under den store Chelsea/Mourinho krise i efteråret 2015, at Chelseas modstandere gav pengene mere end 10 gange igen mod de regerende mestre – til trods for deres omfattende krise og elendige spil på banen.

Efterhånden som krisen cementerede sig i Chelsea, begyndte oddsene dog at falde på Chelsea modstandere, og det blev mindre profitabelt. Tanken er dog den, at når man kan spotte et favorithold i en begyndende krise – og de samtidigt møder et bund-/midterhold som er inde i en god stime – kan der være rigtig god værdi i at spille på Dobbeltchancen.

Hvis oddset på 2-tallet i en kamp er 10.00+, kan du få odds 4.50 (eller mere) på X2 udfaldet i de fleste tilfælde, og det betyder, at du er dækket ekstra godt ind. Ofte består overraskelsen i, at favoritten må nøjes med uafgjort, og ikke nødvendigvis at de taber kampen. Har du luret at favoritten kommer i modvind, så overvej Dobbeltchancen, når oddset på underdoggen er rigtigt højt!

Denne side er opdateret den 6. december og er et udtryk for skribentens egne holdninger.