Få 100 kr. live freebet til FCM vs Man United

freebet_fcm_vs_man_utd

Selveste Manchester United lægger i dag vejen forbi den midtjyske hede, hvor FC Midtjylland er værter i klubbens velnok hidtil største kamp i historien. De forsvarende danske mestre skal forsøge at avancere til næste runde i Europe League, stik mod alle odds, og det første skridt skal tages med et godt udgangspunkt i den første kamp.

Det er selvfølgelig Manchester United som er storfavoritter til at gå videre, men FCM  har allerede slået Southampton over to kampe i denne sæson, og kan måske overraske mod et præstationssvingende United-mandskab.

Hvis du skal oddse på FCM vs Man United, er det en god idé at holde øje med NordicBet, hvor du kan score dig et 100 kr. live freebet på FCM vs Man United.

Spil 100 kr. på kampen før kickoff, og du vil modtage et 100 kr. freebet, som du kan bruge på liveodds på kampen, når den er i gang. Tilbuddet gælder også for returopgøret d. 25. februar på Old Trafford, så der er altså freebets at hente i begge opgør.

Få 100 kr. freebet på FCM vs Man United >>

* Regler og vilkår gælder

 

Freebet til FCM vs Man United

Tilbuddet om 100 kr. live freebet til FC Midtjyllands kampe mod United gælder alle spillere i Danmark. Det er altså ikke afgørende, om du har en eksisterende konto eller ej.

Alt du skal gøre er, at spille 100 kr. på kampen før kickoff, og dermed vil du modtage et 100 kr. live freebet til liveodds-markedet på kampen.

Dette freebet SKAL bruges på kampen mellem FCM og Man United, og kan således ikke bruges på andre kampe. Vinder du med dit freebet på liveodds-markedet, skal du være opmærksom på, at gevinsten skal omsætte tre gange til odds 1.50 eller højere indenfor 14 dage.

 

Odds på FCM vs Man United hos NordicBet

Når du skal placere dit 100 kr. kvalificerende væddemål på prematch-markedet, er der masser af odds at vælge imellem. Kigger man på NordicBets 1X2-marked, er United storfavoritter til odds 1.60. FCM kan derimod spilles til odds 6.00, så der er fuld smæk for skillingen, hvis FCM kan overraske i aften.

Herunder kan du se flere odds på FCM vs Man United-kampen torsdag d. 18 februar kl. 19.00. Husk at dit kvalificerende 100 kr. væddemål skal være placeret før kickoff, hvis du vil have et 100 kr. live freebet hos NordicBet.

NordicBet har 98 odds-markeder på FCM vs Man United til aftenens kamp, herunder målscorer-odds, odds på Over/Under-markeder og meget, meget mere.

Odds på FCM vs Man United >>

 

odds_fcm_man_united_nordic