Få 100 kroner for hver kamp Danmark vinder ved VM

100 kroner hver gang Danmark vinder en kamp ved VM

Danmarks første kamp mod Peru ved verdensmesterskaberne i Rusland ligger og lurer lige rundt om hjørnet. Lørdag klokken seks går det endelig løs, men der er faktisk én måde at komme i stødet på inden da. Nye og eksisterende kunder hos betfair Sportsbook kan nemlig netop nu få hundrede kroner i gratis spil, hver eneste gang Danmark vinder en kamp ved VM.

Alt det kræver for at få pengene er, at man spiller 200 kroner eller mere på, at de de danske drenge går videre fra gruppe C. Det belønnes i skrivende stund med odds 1,66, hvilket må siges at være ganske pænt. Der er altså 322 kroner at hente, hvis Christian Eriksen og co. klarer sig videre fra gruppespillet. Plus hundrede kroner per vunden kamp naturligvis.

Har man endnu ikke oprettet en konto hos betfair Sportsbook, så kan man endda gøre brug af deres favorable velkomstbonus. Her får man nemlig fordoblet ens første indskud med op til 1.000 kroner, hvis man benytter sig af bonuskoden ZSKW02. Det er uden tvivl et af de bedste tilbud, som der er på det danske marked lige pt., så vi anbefaler helt klart, at man gør brug af det, hvis man ikke har gjort det endnu.

Alt det og meget andet kan man i øvrigt læse mere om i vores anmeldelse af denne fremragende bookmaker.

 

Få 100 kroner hver gang Danmark vinder her

 

Hvordan deltager jeg i kampagnen?

For at være med i denne kampagne, så skal man inden de danske drenges første gruppespilskamp mod Peru lørdag klokken seks have placeret et kvalificeret væddemål. Det kvalificerede spil skal være på minimum 200 kroner, og væddemålet skal være, at Danmark går videre fra gruppe C ved VM. Man har altså indtil lørdag klokken seks, før kampagneperioden slutter. Tryk blot på et af de orange links på denne side. Det sender dig nemlig direkte videre til kampagnesiden hos betfair Sportsbook.

Det er dog værd at bemærke, spil der er lavet med gratis spil ikke tæller med som et kvalificerende væddemål. Derudover tæller livespil heller ikke med i denne kampagne, og man må heller ikke benytte sig af cash out-funktionen. Der er i øvrigt kun et kvalificeret spil per kunde. Man kan altså ikke deltage mere end én gang.

 

Hvem må deltage i kampagnen?

Som skrevet før er det ikke kun nye kunder, som der kan gøre brug af dette gode tilbud. Eksisterende kunder er nemlig også inkluderet i denne kampagne. Man skal dog være minimum 18 år gammel og samtidig være bosat indenfor landets grænser. Disse er de eneste to betingelser, som der er for at være med i denne kampagne.

 

Hvad vinder jeg?

Hvis man er 18 år gammel, bor i Danmark, og man har nået at placere sit kvalificerede væddemål, inden vi møder peruvianerne lørdag klokken seks, så får man hundrede kroner i gratis spil, hver eneste gang de danske drenge vinder en kamp i ordinær spilletid igennem hele slutrunden. Forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence tæller altså ikke med. Pengene kommer ind på ens konto senest tolv timer efter, at kampen er færdigspillet.

Når man har modtaget de hundrede kroner i gratis spil, så er det rigtig vigtigt, at man bruger dem på betfair Sportsbook indenfor to dage. Ellers bortfalder de hundrede kroner nemlig. Skulle man være så heldig og dygtig at vinde på sit gratis væddemål, så er der faktisk slet ikke nogen gennemspilskrav på de eventuelle gevinster. De kan altså udbetales direkte til ens bankkonto kvit og frit. Man får dog ikke de hundrede kroner udbetalt sammen med gevinsterne, da det jo var et gratis spil.

Tryk her for at deltage i kampagnen

 

Regler og vilkår

Det er kun muligt at deltage med en enkelt konto. Hvis man af den ene eller anden årsag er blevet udelukket fra betfair Sportsbook, så kan man selvfølgelig ikke være med i denne kampagne.

De hundrede kroner i gratis spil kan ikke blive udbetalt som kontanter, og de skal være brugt indenfor to døgn på betfair Sportsbook. Hvis ikke de er det, så vil pengene forfalde og blive fjernet fra ens konto igen.

Bookmakeren er derudover i sin fulde ret til at diskvalificere spillere fra tilbuddet, eller i værste fald lukke deres konto, hvis de mener, at der på en eller anden måde er blevet snydt med kampagnen. Det kan for eksempel være, hvis man har brugt mere end et brugernavn til at deltage, eller hvis man har oprettet flere konti på siden. Er man skyldig i en, eller flere af disse ting, så vil man naturligvis ikke modtage noget gratis spil.

 

Klik her for at komme til kampagnesiden