Hent betting-app og få 100 kroner freebet til valgfri sportsbegivenhed

 

I kampen om at slå bookmakerne handler det hele om information. Hvis man kan reagere på en nyhed før resten af markedet, kan man virkelig få et forspring og komme i pole-position til gevinsterne. For at komme forrest i køen er det dog altafgørende, at man altid kan spille. Det er dog ikke altid, at man lige er i nærheden af en computer, og hvad gør man så? Svaret er simpelt; man spiller på mobilen. Dette kan gøres via browseren, men det er endnu bedre at bruge bookmakernes apps. Placerer man et spil på mobilen hos bookmakeren Unibet, får man i øvrigt et 100 kroner freebet netop nu.

 

Få 100 kroner freebet hos Unibet

 

Sådan får du freebet

Alle, både nye og gamle kunder, kan få freebettet hos Unibet. Har man ikke allerede en konto hos Unibet, er dette en oplagt grund til at oprette en. Udover adgang til høje odds, et kæmpe spiludvalg, hyppige kampagner og dette freebet får man også en af Danmarks bedste velkomstbonusser. Unibet fordobler simpelthen ens første indskud med op til 1.500 kroner. Sætter man for eksempel 1.000 kroner ind på sin konto, gør Unibet det samme, og man starter dermed med hele 2.000 kroner på spilkontoen.

Læs vores anmeldelse af Unibet her.

 

Få 1.500 kroner i velkomstbonus hos Unibet

 

Når man først har sin spilkonto hos Unibet, er alt man skal gøre at placere et spil på minimum 100 kroner fra mobilen. Dette kan enten gøres fra Unibet Sports Betting App eller fra ens mobile browser. Alle sportsgrene og markeder gælder til dette spil, og der er ingen krav om minimumodds eller lignende. Skynder man sig, kan man for eksempel bruge sit freebet på denne uges Champions League-kampe eller FC Københavns Europa League-kamp imod Fastav Zlin.

Skulle man tabe sit spil fra mobilen, refunderer Unibet ens 100 kroner i bonuspenge.

Disse bonuspenge skal gennemspilles tre gange indenfor 60 dage før, at de kan udbetales.

 

Spil på mobilen hos Unibet og få freebet