Få 30 kr. freebet til DM i Oddset

vaer_med_i_dm_i_oddset

Årets DM i Oddset er i gang hos Danske Spil, hvor starten går i dag d. 24. oktober, og hvor du kan spille med hver uge om fede præmier. Der er nemlig individuelle ugepræmier på spil hver uge fra d. 24. oktober til d. 21. november, hvor du kan vinde rejser til Premier League for to personer og andre flotte præmier. Den ultimative præmie kommer selvfølgelig i den store finale, hvor der er 10 pladser på Verdens Bedste Fodboldrejse på spil.

For at fejre starten på DM i Oddset tilbyder Danske Spil nu et lækkert freebet på 30 kr. til alle Oddset-spillere.

Log ind og acceptér tilbuddet hos Danske Spil, og du modtager et freebet på 30 kr. til at spille på et valgfrit væddemål. Du skal blot vælge dine kampe og indtaste 30 kr. som indsats på kuponen, hvorefter du kan vælge at betale for kuponen med dit nye freebet.

Sender du samtidigt kuponen ind til DM i Oddset med et klik på “deltag”-knappen, deltager du allerede i DM i Oddset med din første kupon helt gratis.

Hent dit 30 kr. freebet her >>

Bemærk: Freebet-tilbuddet gælder frem til og med søndag d. 30. oktober.

 

Sådan finder du freebettet

For at finde freebet-tilbuddet hos Danske Spil, skal du logge ind på din spillekonto og gå til “Min Side”.

Her kan du se nye Oddset bonus tilbud, som anvist herunder, hvor du blot skal klikke på “Benyt tilbud”-knappen for at få aktiveret freebettet.

freebet_danske_spil

 

Sådan bruger du freebettet

freebet_betal

Når du skal spille for dit nye 30 kr. freebet, skal du blot vælge de kampe på kuponen du gerne vil have, og derefter indtaste præcist 30 kr. i indsats-feltet. Når du gør dét, får du nemlig muligheden for at betale med dit freebet til en værdi af 30 kr.

Du kan altså ikke knække dit freebet op i mindre portioner og spille flere kuponer – du er populært sagt “all in” på én kupon med dit freebet.

Bemærk at freebet-beløbet bliver modregnet i din gevinst. Derfor kan det måske betale sig at gå efter at ramme et højt odds, fremfor et mere sikkert spil som i vedhæftede eksempel.

Hvad du bruger dit freebet til er dog i sidste ende helt op til dig, men husk at klikke “deltag” så snart du har spillet kuponen, hvis du vil sende den ind til DM i Oddset. “Deltag”-knappen vil kun være tilgængelig i 10 sekunder.