Spil på Superligaen og få et 50 kroner free bet til VM-finalen

På fredag går det endelig løs igen, når Superliga-bolden ruller på ny. Vi starter ud med to spændende kampe. Den første er i Nørreskoven klokken 18:00, hvor oprykkerne fra Vejle BK tager imod sidste sæsons store nordjyske overraskelse fra Hobro IK. Klokken 20:15 tager vi en tur til Sydbank Park i Haderslev. Her skal SønderjyskE krydse klinger mod AaB. Lørdag klokken 19:00 skal de danske mestre fra FC Midtjylland så i aktion, når de hjemme på den jyske hede møder AGF.

Unibet er mindst lige så begejstrede som os for, at den bedste danske række er tilbage i dit TV. Derfor har de lavet en kampagne, hvor du kan optjene et 50 kroner free bet til VM-finalen. Alt du skal gøre er at spille mindst 100 kroner på en eller flere af de tre ovenstående kampe, og så er du sådan set allerede kvalificeret. Det må da siges at være ganske overkommeligt, ikke?

 

Spil på Superligaen hos Unibet

 

Hvordan fungerer det?

Det allerførste som du skal sørge for, er selvfølgelig at have en bookmakerkonto hos Unibet. Har du endnu ikke oprettet en, så kan du få helt op til 1.500 kroner i velkomstbonus på din første indbetaling. Det fungerer på den måde, at Unibet simpelthen fordobler dit første indskud, hvis du indsætter mellem 80 og 1.500 kroner. Læs meget mere om det i vores bookmakeranmeldelse lige her.

Når du er kommet ind på din konto, så skal du have tilmeldt dig kampagnen. Det er heldigvis også ganske simpelt at gøre. Du skal således bare trykke på det grønne Unibet-billede eller det orange link for oven, og så bliver du viderestillet direkte til kampagnesiden. Her trykker du blot på den gule tilmeld dig-knap, og så er du klar.

Når du har penge på din konto, så skal du finde det helt perfekte Superliga-væddemål, som der kan sikre dig en god gevinst. Hvis du ikke er nogen ekspert i dansk fodbold, er der ingen grund til at gå i panik. Vi kommer nemlig med et par spilforslag forneden, som vi synes, at der er god værdi i. Der er kun to minimumskrav. Det er, at oddset er på 1,40 eller højere, og at du skal spille mindst 100 kroner.

 

Få dit 50 kroner free bet hos Unibet

 

Hvad skal jeg spille på?

Når det kommer til at oddse på Superligaen hos Unibet, så er der heldigvis rigtig meget at vælge imellem. De har således et kæmpestort spiludvalg på nærmest alle kampene, så det er virkelig nemt at finde væddemål med værdi i. Vi starter med at tage et kig på den tidlige fredagskamp mellem Vejle og Hobro, og her har udeholdet jo stadigvæk sidste sæsons topscorer på holdkortet. Pål Alexander Kirkevold var fyr og flamme med sine 22 mål, og han kunne da også godt komme på tavlen mod vejlenserne. Får han netmaskerne til at blafre, så giver det pengene 3,10 gange igen. Det er bestemt værd at smide en skilling efter i vores optik.

Tager vi et kig på den sene fredagskamp mellem SønderjyskE og AaB, så lugter det langt væk af et X. Begge mandskaber kan leve med uafgjort, og aalborgenserne har igennem rigtig lang tid haft problemer med at score. Umiddelbart er de to mest plausible resultater i vores optik 0-0 eller 1-1. En kedelig pointdeling uden mål belønnes med odds ni. Man kan få odds 6,50 på, at opgøret slutter med ét mål til hvert hold. Er man den mere konservative type, kan man også bare spille på uafgjort til odds 3,40.

Vil man hellere vente til lørdagskampen, så kan man selvfølgelig også det. Her er det mest sikre at spille på FCM-sejr over AGF til odds 1,50. Man kan selvfølgelig også smide en skilling efter, at to-meter-manden Paul Onuachu kommer på tavlen. Det giver pengene 1,92 gange igen. Det er endda tilladt at kombinere væddemål fra de tre kampe på en akkumulatorkupon, hvis du vil jagte den helt store gevinst.

Der er altså masser at vælge imellem, så det er bare med at komme i gang og spille mindst 100 kroner på Superligaen til odds 1,40 eller højere, så du kan få dit free bet til VM-finalen.

 

Spil på én af de tre kampe hos Unibet

 

Regler og vilkår

Du skal tilmelde dig kampagnen, før du spiller på Superligaen for at få dit free bet. Kampagneperioden løber fra fredag den 6. juli til og med lørdag den 14. juli. Væddemål placeret før eller efter disse to dage tæller altså ikke med. Det er kun de tre ovenstående Superliga-kampe, som der tæller med i kampagnen. Oddset skal være minimum 1,40, og indsatsen skal være på mindst 100 kroner. Du kan ikke bruge bonuspenge eller free bets til at spille for. Det er ikke tilladt at bruge cash out-knappen på noget tidspunkt.

Det er muligt både at spille på en single eller lave en akkumulatorkupon. Laver du en akkumulatorkupon, så skal du være opmærksom på, at der kun må være væddemål fra de tre Superliga-kampe på den. Systemspil tæller til gengæld ikke med. Du kan kun få et free bet på 50 kroner, og det kan kun bruges til VM-finalen. Dit free bet vil være tilgængeligt senest én time før kampstart.