Få gratis livebet og vind VIP-billetter til Man Utd – CSKA Moskva i december

 

I denne uge er det endnu en gang tid til Europas fineste klubturnering, Champions League. Verdens bedste klubhold tørner sammen på nogle af sportens største arenaer, men det er ikke alt. Bookmakeren NordicBet tilføjer nemlig ekstra krydderi til midtugens underholdning, da de sætter VIP-billetter til kampen i mellem Manchester United og CSKA Moskva på Old Trafford i december på højkant. Alt man skal gøre for at vinde billetter til kampen er, at optjene et 100 kroner gratis livebet på denne uges Champions League kampe, og bruge det på at ramme et så højt odds som muligt.

 

Vind VIP-billetter til Man Utd – CSKA >>

 

Sådan vinder du

Kun kunder hos NordicBet kan deltage i konkurrencen. Har man ikke allerede en konto hos bookmakeren, er det derfor det perfekte tidspunkt at oprette sig. Ikke nok med at man får et gratis livebet og muligheden for at vinde VIP-billetter til legendariske Old Trafford, så har NordicBet også en af de bedste velkomstbonusser på det danske marked. Bookmakeren fordobler simpelthen ens første indskud med helt op til 2.000 kroner. Dermed kan man for eksempel sætte 1.500 kroner ind og starte med hele 3.000 kroner på sin spillekonto.

Læs alt du skal vide om NordicBet i vores anmeldelse. 

 

Opret dig hos NordicBet >>

 

Når man først har sig en konto hos NordicBet skal man tilmelde sig kampagnen. Herefter skal man placere et prematch-spil, altså et spil før kampstart, til odds 1,50 eller højere på en hvilken som helst Champions League-gruppespilskamp. Så snart dette er gjort, vil man modtage et 100 kroner gratis livebet, der kan bruges på samtlige Champions League kampe tirsdag og onsdag samt en 50 kroner casinobonus.

Vinderne af VIP-billetterne er de syv spillere, der rammer det højeste odds med deres gratis livebet. Hver vinder får to VIP-billetter til Champions League-kampen på Old Trafford i mellem Manchester United og russiske CSKA Moskva. Udover adgang til den spændende kamp inkluderer VIP-billetterne også tre-retters menu og drikkevarer i forbindelse med kampen.

 

Tilmeld dig kampagnen >>