Få gratis TV2 Play og se EM 2016 på nettet

Ved EM 2016 deler DR og TV2 rettighederne til at vise kampene fra EM i fodbold, og takket være begge TV-stationers fabelagtige streaming-services, kan du nu se EM 2016 på nettet.

DR.dk er allerede betalt for via dine licenskroner, men TV2 Play koster normalt op 129 kr. om måneden, hvis det ikke allerede er den del af din TV-pakke. Bookmakeren Unibet har dog et særligt tilbud til alle nye kunder, som kan score sig et gratis TV2 Play-abonnement i 30 dage, og dermed er det muligt at se samtlige EM 2016 kampe gratis på nettet via DR.dk eller TV2 Play.

Læs mere om hvordan du får gratis TV2 Play, og hvordan du kan se EM 2016 gratis på nettet forneden, eller gå til Unibet.dk med det samme, og læs mere om tilbuddet hos bookmakeren selv.

Få TV2 Play hos Unibet.dk >>

 

Se EM 2016 gratis på nettet med TV2 Play

tv2_playHvis du vil se EM 2016 gratis på nettet, får du brug for et TV2 Play-abonnement, og et sådant kan du få i samarbejde med Unibet, som under hele slutrunden tilbyder 30 dage gratis TV2 Play til alle nye kunder.

For at få 30 dage gratis TV2 Play, skal du følge disse simple trin:

  1. Opret en betting konto hos Unibet her
  2. Indbetal min. 80 kr. til din nye konto*
  3. Efter maks. 20 minutter modtager du en TV2 Play voucher kode på email
  4. Aktivér dit nye TV2 Play abonnement med din tilsendte kode

* Unibet opkræver ingen gebyrer på udbetaling af penge, og det betyder, at du kan hæve dine 80 kr., så snart du har aktiveret dit TV2 Play abonnement, hvis du ikke ønsker at oddse for de 80 indbetalte kroner.

Vigtigt: Da dette tilbud omfatter et TV2 Play abonnement, skal du være opmærksom på, at abonnementet automatisk fortsætter til 129 kr. pr. måned, indtil du opsiger det. Hvis du vil undgå at blive opkrævet penge for TV2 Play, når de 30 gratis dage er overstået, skal du huske at afbestille TV2 Play senest to dage før de 30 dage udløber. Her kan du med fordel bede din telefon om at minde dig om det, ved at sætte en alarm som påmindelse.

 

Du får også brug for DR.dk

dr-logoTV2 ejer kun rettighederne til halvdelen af EM kampene, mens DR ejer den anden halvdel. Det betyder, at du også får brug for DR.dk, for at kunne se EM 2016 via livestream på nettet.

Heldigvis er alle DRs services gratis takket være den medielicens, du formentlig allerede betaler, og derfor er alt du skal gøre, at logge ind på DR.dk og tænde for kampen, når den starter.

Du kan med god fordel downloade DRs app til din mobil eller tablet, så du altid har DR lige ved hånden, når der vises EM fodbold fra Frankrig. Alle kampe vises i HD, så det er en glimrende mulighed for at kunne se EM 2016 på nettet, uanset hvor du befinder dig denne sommer. Det er dog en forudsætning, at du befinder dig i Danmark.

Du kan se hvilke kanaler der viser de forskellige kampe i EM 2016 TV-programmet hos Odds.dk.