Freebet-tilbud til U21 EM i Polen

Når det danske U21 landshold i de kommende uger spiller U21 EM i Polen, venter der os en række spændende kampe mod Italien, Tyskland og Tjekkiet. Der er også masser af andre spændende U21-kampe i de to øvrige puljer i slutrunden, og du kan se mange af kampene på Kanal 5.

Nu kan du også få et godt freebet-tibldu til U21 EM i Polen, for hos 888sport får alle nye kunder nemlig et freebet-tilbud sammen med den saftige 2000 kr. velkomstbonus.

Foretag en indbetaling med bonuskoden U21DK og et kvalificerende væddemål, og du modtager et 100 kr. freebet, som du kan benytte under slutrunden. Læs mere om dette enestående U21 EM-tilbud forneden eller direkte hos 888sport, hvor du finder mere information i kampagnesektionen på hjemmesiden.

Få freebet hos 888sport.dk >>

* R/v gælder

 

Sådan får du 100 kr. freebet til U21 EM

Det er vigtigt, at du er ny kunde hos 888sport, da du ellers ikke er berettiget til at modtage dette tilbud. Er du dét, kan du få dit freebet ved at følge to simple trin.

Du skal således først foretage en indbetaling på mindst 100 kr. på din nye konto, sammen med bonuskoden U21DK (hvilket er vigtigt at skrive korrekt), for at kvalificere til at modtage dette freebet.

Derefter skal du spille mindst 100 kr. til odds 1.50 eller højere på en valgfri kamp under U21 EM. Det kunne være en af Danmarks kampe, men det kunne også være en af de andre gruppekampe. Tilbuddet gælder under hele U21 EM, og der er frit valg på alle hylder. Oddset skal dog mindst være 1.50 på dit valgte U21 EM væddemål.

Når du har spillet 100 kr. og brugt bonuskoden som forklaret tidligere, vil du modtage et 100 kr. freebet indenfor 72 timer af afslutningen på det kvalificerende væddemål. For freebets gælder det, at freebet værdien modregnes i din gevinst, når du spiller dit freebet. Her kan du vælge hvilket som helst odds i 888s væddemålssektion, så der er rigeligt med muligheder for at finde nogle høje odds at satse dit freebet på.

Få freebet hos 888sport.dk >>

 

Husk også, at 888sport tilbyder en lækker 2000 kr. velkomstbonus oveni dit freebet. Denne bonus kan du læse mere om i vores 888-anmeldelse.