Hvem vinder VM i kvindehåndbold? Se odds på semifinalerne her

Det blev desværre ikke til dansk deltagelse ved semifinalerne ved VM i kvindehåndbold 2017. På trods af flere flotte præstationer røg Danmark ud til Sverige i kvartfinalen, men det betyder selvfølgelig ikke, at turneringen er slut. Der resterer stadig en række spændende kampe, når medaljerne skal udleveres, og disse kampe kan man naturligvis oddse på. Danske Spil har høje odds på begge semifinaler samt vinderen af turneringen, og der kan være rigtig gode penge at hente.

 

Spil på VM i kvindehåndbold her

 

Her er favoritterne

Begge semifinaler ser på forhånd yderst interessante ud, og man må forvente håndbold i verdensklasse, når de spilles fredag aften. I den første kamp mødes outsiderne fra Holland og storfavoritterne Norge, og i den anden tørner Sverige og Frankrig sammen.

 

Holland – Norge

1X2 odds: 8,20 – 14,50 – 1,14

Holland har længe været en håndboldnation i fremgang, og anført af Estavana Polman må de aldrig undervurderes. De har været en af turneringens støre oplevelser, men de forventes alligevel at komme til kort imod nordmændene. Norge er uden tvivl verdens største håndboldnation på kvindesiden, og de er kæmpe favoritter til at løbe med både sejren i denne kamp samt den samlede sejr. Det er simpelthen ikke til at komme udenom Norge,  når der skal uddeles medaljer indenfor denne herlige sport.

Spilforslag: Norge til at vinde med fem mål eller mere til odds 1,62 hos Danske Spil.

 

Frankrig – Sverige

1X2 odds: 2,40 – 8,20 – 1,87

Semifinalen mellem Sverige og Frankrig kan gå begge veje. Franskmændene er favoritter, men svenskerne har været rigtig gode i denne turnering indtil videre. Sverige spillede en bundsolid kamp imod Danmark i kvartfinalen, og det er svært ikke at være optimistisk på vores blå-gule naboers vegne.

Frankrig har et fysisk stærkt mandskab, men svenskerne bør sagtens kunne spille lige op med dem rent teknisk.

Spilforslag: Sverige vinder til odds 2,40 hos Danske Spil

Hvem vinder VM?

Norge er den helt store favorit, og de er umulige at overse. Nordmændene er simpelthen bare det suverænt stærkeste hold ved denne turnering, og odds 1,40 på, at de vinder er derfor fint. De har været fremragende indtil videre, og de vil være favoritter imod både Sverige og Frankrig.

 

Spil på Norge som verdensmester her