Hvem bliver X-Factor dommer på TV2? Se alle oddsene

X factor odds

I december 2017 blev det annonceret, at TV2 har købt rettighederne til at vise X Factor i Danmark. Disse rettigheder får de i 2019, og dermed har DR1 kun en enkelt sæson tilbage med det ultra populære tv-program. Endnu er det dog meget lidt, vi ved om, hvordan TV2 griber situationen an. For eksempel er det stadig uvidst, hvem, der skal være dommere, når det populære program. Netop dommerne har NordicBet nu udbudt spil på. Favoritten er Thomas Blachman, der udbydes til odds 2,50, mens der er odds 50 på legenderne Peter Belli, Stig Rossen og Peter A. G..

 

Odds på TV2s X-Factor dommere her

 

Sådan oddser du hos NordicBet

For at kunne oddse på TV2’s X Factor-dommere, skal man naturligvis have en konto hos NordicBet. Denne er heldigvis yderst smertefri at sætte op, og det tager blot få sekunder. Trykker man på et af de orange links på denne side, bliver man taget direkte til NordicBets registreringsside. Her indtaster man simpelthen bare sin oplysninger, hvorefter man skal indbetale penge.

I øjeblikket er alle nye kunder hos NordicBet berettiget til en flot velkomstbonus på op til hele 1.000 kroner. Denne bonus får man, når man har lavet sin første indbetaling. Denne indbetaling fordobler NordicBet simpelthen, og indsætter man 1.000 kroner, starter man altså med 2.000 kroner på sin spilkonto. Så snart man har indbetalt penge, er man klar til at spille løs på X Factor og mange andre ting.

 

Få 1.000 kroner i bonus her

 

Sådan finder du spillet

Oddsene på TV2’s kommende X Factor-dommere findes under kategorien “TV Begivenheder”, der findes i menuen i venstre side af skærmen. Herefter skal man trykke på “Danmark” og til sidst “X-Factor Danmark”, hvorefter listen kommer frem.

 

Her er dommerkandidaterne

NordicBets kandidatliste over mulige X Factor-dommere er alenlang, og den indeholder stort set alle de største navne fra dansk musik. Der er dog et par folk, der har bedre chancer end andre for at blive valgt ifølge NordicBet.

 

Top favoritterne

Thomas Blachman

Den største favorit er Thomas Blachman. Den skaldede producer er nærmest personificeringen af X Factor, og det er svært at forestille sig showet uden ham. Han har været med som dommer siden den første sæson, og han er virkelig unik. Blachman har fået rollen som den kritiske og til tider kontroversielle dommer, og den har han udfyldt til perfektion.

På grund af hans store succes som dommer, må man formode, at TV2 vil arbejde hårdt på at overtale ham til at slutte sig til kanalen. Sker dette får man odds 2,50 hos NordicBet.

Remee

Remee er en anden af de danske X Factor-legender. Han har ligeledes været med hos DR1 siden begyndelsen, og han er også en vigtig del af showet. Remee er en af de mest kendte danske producere, og han har været med til at gøre showet til, hvad det er i dag. Det er derfor også svært at forestille sig X Factor uden Remee, der i dag er en kæmpe stjerne.

Hos NordicBet får man odds 4,00 på, at Remee bliver en af showets dommere.

 

Odds på Remee eller Blachman som dommere

 

Outsiderne

Christopher

Den unge popstjerne er en af Danmarks mest populære popmusikere. Den 25-årige musiker er især populær blandt det yngre publikum, og han bør kunne generere en massiv interesse for programmet. Derfor vurderer NordicBet også, at der er gode chancer for, at han bliver dommer. Der er således odds 6,00 på, at Christopher bliver dommer i X Factor i 2019.

 

Sanne Salomonsen

Hvor Christopher taler til det unge publikum, gør Sanne Salomonsen det stik modsatte. Danmarks rockmutter er blandt landets mest berømte musikere, og hun har en lang og flot karriere bag sig. I 2017 blev det offentliggjort, at hun skal være dommer i X Factor 2018 på DR1, og det er derfor nærliggende, at hun skifter over sammen med resten af showet. Dette kræver dog formentlig, at hun gør en god figur.

NordicBet giver odds 6,00 på, at Sanne Salomonsen også bliver dommer hos TV2.

Hvad gør TV2?

NordicBet har sat oddsene efter, at TV2 kører videre med de gamle dommere. Derfor er Blachman, Remee, Salomonsen og Lina Rafn blandt favoritterne. Dette er da også det mest sandsynlige, da TV2 næppe har tænkt sig at ændre det store.

Det er dog ikke utænkeligt, at TV2 vil forsøge at sætte sit eget præg på showet. Dette vil betyde, at de finder en række nye dommere, der kan styre løjerne. Hele X Factor-konceptet er bygget op omkring kendisdommere, så TV2 kommer ikke til at rive en række ukendte folk i studiet. Derfor bør dommerne være at finde på NordicBets kandidatliste.

Tror man, at TV2 vil sætte sit eget præg på showet, kan der være rigtig høje odds at hente. Odds 25 på den tidligere Aqua-stjerne Rene Dif er fristende, og det samme er odds 45 på Szhirley. Begge to er populære skikkelser hos danskerne, og de kan samtidig skabe noget friskhed i programmet.

 

Alle de andre

Forneden ses samtlige af NordicBets odds på TV2s X Factor-dommere.

 

Thomas Blachman 2,50 Remee 4,00
Christopher 5,50 Sanne Salomonsen 6,00
Basim 8,00 Wafande 8,00
Joey Moe 10 Oh Land 10
Sys Bjerre 10 Anne Linnet 12
Lis Sørensen 12 Lina Rafn 12
Rasmus Nøhr 15 Søs Fenger 15
Søren Raasted 20 Burhan G 20
Ida Corr 20 Mads Langer 25
Mette Lindberg 25 Marie Key 25
Aura 25 Rene Dif 25
Kira Skou 25 Pernille Rosendahl 30
Marie Frank 30 Nik 30
Jay 30 Rasmus Seebach 35
Tina Dickow 35 Tim Christensen 35
Søren Huss 35 Michael Falch 40
Thomas Helmig 40 Caroline Henderson 40
Jesper Binzer 40 Lars Lilhot 40
Paul Krebs 40 Soulshock 40
Medina 45 Simon Kvamm 45
Szhirley 45 45
Nikolaj Nørlund 45 Peter Sommer 45
Peter A. G. 50 Stig Rossen 50
Peter Belli 50

 

Spil på TV2’s X Factor-dommere