Tror du Zlatan Ibrahimović kommer med til VM? Se odds her

Zlatan Ibrahimović

Hos Danske Spil kan man oddse på, om Zlatan Ibrahimović kommer med til VM 2018 i Rusland for Sverige. Derudover udbyder de også en special til friske spillere, som er klar til at spille på han bliver topscorer ved VM-slutrunden.

 

Spil på om Zlatan kommer til VM hos Danske Spil

 

Comeback king?

Den 4. september 2016 scorede Ibrahimović sit landsholdsmål nummer 49 og 50 i en 2-0-sejr over Estland i en venskabskamp. Det gjorde ham til den mest scorende svenske landsholdspiller overhovedet. Da han scorede til 1-0, tangerede han Sven Rydells rekord. Sven Rydell spillede 43 kampe for det svenske landshold fra 1923 til 1932 og scorede 49 mål. Den 8. september 2014 spillede han sin landskamp nummer 100 mod Østrig i en EM-kvalifikationskamp på Ernst Happel Stadion i Wien.

Den 14. november 2015 scorede Zlatan det vindende 2-1-mål i den første af to playoff-opgør mod Danmark om at komme med til EM 2016. Tre dage senere scorede han begge Sveriges mål i returopgøret. Kampen endte 2-2 i Telia Parken, og sendte Sverige til EM på bekostning af Danmark. Ibrahimović scorede 11 mål i kvalifikationen, hvilket var næstflest af alle. Kun Robert Lewandowski scorede flere (12).

Den 11. maj 2016 blev Zlatan udtaget til den 23 mand store trup som skulle repræsentere Sverige ved slutrunden. Han var anfører og spillede alle 270 minutter for Sverige i deres tre gruppespilskampe, men han havde kun et enkelt skud på mål. Svenskerne sluttede på sidstepladsen i deres gruppe, og måtte derfor rejse hjem sammen med syv andre landshold. Den 21. juni 2016 meddelte Ibrahimović, at han ville stoppe på landsholdet efter EM-slutrunden.

 

Odds på comebacket

Danske Spil giver odds 1,95, hvis Zlatan gør comeback på det svenske landshold og kommer med til VM i 2018. Der er derimod odds 1,75 på, at han ikke kommer med til VM i Rusland. Hvis Ibrahimović ender med at deltage og samtidig løber med topscorertitlen, så belønnes dette med odds 50.

Før de altafgørende playoff-opgør mod Italien, som endte med at sikre svensk VM-deltagelse, udtalte Zlatan, at presset på Sverige var blevet mindre efter hans landsholdstop.

– Hvis jeg skal lytte til mit ego, må jeg selvfølgelig sige, at Sverige havde været bedre med mig på banen, men det nye hold har indtil videre gjort det godt uden mig, udtalte Ibrahimović til Sky Sport Italy.

– Sverige spiller uden pres, fordi forventningerne fra fans og medier mindskedes, da jeg sluttede. Da jeg spillede, var presset større. Når det er sagt, er kollektivet godt i truppen. Spillerne er mindre erfarne, men de har høje ambitioner, sagde Zlatan afslutningsvis.

Hvis man skal tro manden selv, så stiller han altså ikke op til VM næste år i Rusland. Derfor er der rigtig god værdi i at spille på, han kommer til at se kampene fra tribunen til odds 1,75.

 

Spil på om Zlatan kommer til VM hos Danske Spil