Manchester United vs Feyenoord: – Bliver dette endestationen for United?

I Europa Leagues gruppe A er Fenerbahce og Feyenoord i spidsen af puljen med 7 point, mens Manchester United kun indtager tredjepladsen med 6 point. Det kan godt være, at Europa League trofæet ikke er super eftertragtet i Manchester generelt, men eftersom United ikke just ligger til at vinde andet i år, har Mourinho umiddelbart ikke “råd til” at ryge ud af Europa League allerede nu.

Ikke desto mindre kan det blive scenariet torsdag aften, hvis United taber hjemme til Feyenoord og Fenerbahce samtidigt besejrer Zorya hjemme i Istanbul. Fenerbahce spiller allerede kl. 17.00, hvorfor Mourinho og United kender resultatet af dét opgør inden Uniteds egen kamp mod Feyenoord kl. 21.05. Har Fenerbahce vundet kampen tidligere på dagen, kan United altså ryge ud med et nederlag til hollænderne.

Ser vi på odds på United vs Feyenoord hos Unibet, er The Red Devils store favoritter til odds 1.36, mens Feyenoord giver odds 9.50. Uafgjort kan spilles til odds 4.75.

Spil på kampen hos Unibet.dk >>

 

man_united_vs_feyenoord_europa_league

 

Kan Feyenoord slå United på Old Trafford?

Nu er der normaltvis ikke meget der taler for, at United taber hjemme på Old Trafford til et hollandsk hold, men det kan meget vel blive resultatet torsdag. For det første vandt Feyenoord den omvendte kamp i Rotterdam med 1-0 og fører i øjeblikket Æresdivisionen i Holland, og for det andet har United ikke set overbevisende ud i de første fire kampe i gruppespillet.

Om United bare ikke er bedre i år, eller om der har været motivationssvigt hos nogle af Uniteds spillere i Europa League, tør vi ikke gisne om, men hvis United kommer halvsovende ud til opgøret mod Feyenoord, er der ikke langt til den store overraskelse til odds 9.50.

Feyenoord har dog været inde i en lidt uheldig stime med et nederlag til Go Ahead Eagles samt tre uafgjorte i de seneste seks kampe, bl.a. 1-1 hjemme mod Zorya i sidste EL kamp. Men i weekenden fik Feyenoord igen tanket ny selvtillid, da det blev til en sikker 3-0 sejr hjemme over Zwolle, mens United måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Arsenal.

United er store favoritter her af en god grund, og bør kunne slå Feyenoord på hjemmebanen, men hvis man kan lide at spille på en god overraskelse, er odds 9.50 på Feyenoord i vores optik helt ude i den hollandske hamp, for som United har spillet i Europa League i år indtil nu, er Feyenoord bestemt ikke uden chancer på Old Trafford.

Hvordan United kommer ud til kampen, må vi vente med at se til torsdag aften kl. 21.05, hvor du kan se slaget i Manchester direkte på 6’eren.

Spil på kampen hos Unibet.dk >>

 

statistik_man_united_feyenoord